'Kocatepe Afyon'un bir bilenidir'

Afyonkarahisar Belediye Meclis üyesi Şükrü Tunçbilek gazeteniz Kocatepe'yi ziyaret etti. Kocatepe Gazetesi'nin 59'uncu kuruluş yıldönümü nedeniyle nezaket ziyaretinde bulunan Şükrü Tunçbilek, 'Kocatepe Gazetemizin yeni yayın yılının hayırlı olmasını diliyorum. Gazetemize geçmişten bu zamana emeği geçen herkesi kutluyor, ebediyete irtihal etmiş olan büyüklerimizi rahmetle anıyorum' dedi. Kendisinin mesleki faaliyetler açısından serbest bir döneme girdiğini belirterek, dostlarına [&hellip]

Afyonkarahisar Belediye Meclis üyesi Şükrü Tunçbilek gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti. Kocatepe Gazetesi’nin 59’uncu kuruluş yıldönümü nedeniyle nezaket ziyaretinde bulunan Şükrü Tunçbilek, “Kocatepe Gazetemizin yeni yayın yılının hayırlı olmasını diliyorum. Gazetemize geçmişten bu zamana emeği geçen herkesi kutluyor, ebediyete irtihal etmiş olan büyüklerimizi rahmetle anıyorum” dedi.
Kendisinin mesleki faaliyetler açısından serbest bir döneme girdiğini belirterek, dostlarına ve şehrin meselelerine daha çok zaman ayırmaya çalışacağını belirten Şükrü Tunçbilek, “Afyonkarahisarımızın sorunlarını daha yakından takip etmek istediğim bu günlerde Kocatepe Gazetemiz de bize yol gösteren yayın organlarımızdan olacaktır. Yaşamımızın yeni döneminde hem Kocatepe Gazetemizin mensupları ile hem de basın emekçilerimiz ile daha sık biraraya gelmeye çalışacağım” dedi.

Bakmadan Geçme