• Haberler
  • Genel
  • 'Kocatepe, 60 Yıldır Halkın Sesi ve Nefesi Oldu'

'Kocatepe, 60 Yıldır Halkın Sesi ve Nefesi Oldu'

İGM Başkanı Mehmet Siper, tüm kesimlere tarafsız kalarak doğru ve ilkeli habercilikten asla ödün vermeyen gazeteniz Kocatepe'nin, 60 yıllık yayın hayatında çok zorlu koşullarda halkın sesi ve nefesi olma çabası içinde olduğunu vurguladı.

İl Genel Meclis Başkanı Meclis Mehmet Siper, gazeteniz Kocatepe’nin 60’ıncı kuruluş yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.
Başkan Siper, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Basın kuruluşları toplumu bilinçlendiren, ülkenin büyümesi ve gelişmesinde büyük bir role sahiptir. Kocatepe Gazetesi de bu bilinç ve anlayış içerisinde 60 yıldan bu yana yapmakta olduğu faydalı ve başarılı hizmetlerinin artarak devam edeceğine yürekten inanıyorum. Kuruluşundan bu yana ilimiz basın sektörüne öncülük eden ve okura farklı bir habercilik anlayışı yaşatan Kocatepe Gazetesi 60 yıl önce çıktığı yolda belirlediği yenilikçi, dinamik, saygın, cesur gazetecilik rotasında durmadan ilerliyor. Tüm kesimlere tarafsız kalarak doğru ve ilkeli habercilikten asla ödün vermeyen Kocatepe Gazetesi, 60 yıllık süreçte çok zorlu koşullarda halkın sesi ve nefesi olma çabasının içindedir.  Yerel basınında pek çok konuda öncülük yaparak ilklere imza atmış ve halkın yararını gözeterek tutarlı yayınlarıyla her kesimin haklı beğenisini kazanan Kocatepe Gazetesi’nin 60 kuruluş yıldönümü nedeniyle tüm emeği geçenleri ve gazete çalışanlarını kutlar, başarılarla dolu nice yıllar dilerim.”
 

Bakmadan Geçme