• Haberler
  • Gündem
  • Kocaöz'de Çakıroğlu parkı açıldı – Kocatepe Gazetesi

Kocaöz'de Çakıroğlu parkı açıldı – Kocatepe Gazetesi

Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Başkanlığı ve Kocaöz Belediyesiyle ortak gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Ülkücü şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun vefatının 3'ncü yıldönümünde Kocaöz Belediyesi'nde Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Parkı'nın açılışı gerçekleştirildi.VATAN İÇİN ÖLMEKTEN KORKMAYIZKur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan açılış programında şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu dualarla anıldı.  Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Başkanı A. Timur Bayram törende yaptığı [&hellip]

Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Başkanlığı ve Kocaöz Belediyesiyle ortak gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Ülkücü şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun vefatının 3’ncü yıldönümünde Kocaöz Belediyesi’nde Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Parkı’nın açılışı gerçekleştirildi.
VATAN İÇİN ÖLMEKTEN KORKMAYIZ
Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan açılış programında şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu dualarla anıldı.  Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Başkanı A. Timur Bayram törende yaptığı konuşmada, “Bin yıldır bu topraklarda yaşıyoruz ancak hala bizi bu topraklarda misafir görüyorlar. Dün adı Mehmet’ti bugün Fırat oldu. Vatan toprağı için ölmekten korkmadılar. Etrafımız dost görünümlü düşmanlarla çevrili. Bundan sonra da bu vatan için ölmekten korkmayız” dedi.
VATAN MÜCADELESİ SÜRECEK
Kocaöz Belediye Başkanı İbrahim Nal törende yaptığı konuşmada, gençlerin vatan uğruna şehit olmaya devam ettiğini söyledi.
Nal şöyle konuştu: “Gençlerimiz, vatan uğruna şehit olmaya devam ediyor. Bundan sonra da vatan için mücadelemiz devam edecek. Aileler, gözlerinden bile sakındıkları evlatlarını okusunlar diye üniversitelere gönderiyorlar. İşte o gençlerden biri de Fırat Yılmaz Çakıroğlu kardeşimizdi. Yüreğimiz çok buruk, bazen kelimeler kifayetsiz kalabiliyor. Bizim vatan mücadelemiz devam edecek ancak bu daha iyi eğitim alarak olacak. Meydanlarda, sokaklarda değil, okullarda daha iyi eğitim alarak, daha iyi noktalara gelerek mücadele edilecek.”  
Parkın açılışı ile tören sona erdi. Açılışa çevre ilçe ve beldelerin Belediye Başkanları ve Kocaöz beldesi halkı katıldı.

Bakmadan Geçme