“Koçak’ın hizmet etme zamanı geldi”

DP heyetinin ziyaretinde konuşan İl Başkanı Gürcan Şensoy, Dr. Mahmut Koçak’ın Afyon’a hizmet etme zamanı geldiğini, Koçak’ın böyle bir niyeti varsa parti ayrımı gözetmeksizin Afyon’a hizmetinde bir Afyonlu olarak fayda gördüğünü söyledi Demokrat Parti (DP) İl Başkanı Gürcan Şensoy beraberinde parti yöneticileri Asuman Umut ve Bekir Döner’le birlikte Kocatepe Gazetesi çalışanlarını ziyaret etti. DP İl Başkanı [&hellip]

"Koçak'ın hizmet etme zamanı geldi"

DP heyetinin ziyaretinde konuşan İl Başkanı Gürcan Şensoy, Dr. Mahmut Koçak’ın Afyon’a hizmet etme zamanı geldiğini, Koçak’ın böyle bir niyeti varsa parti ayrımı gözetmeksizin Afyon’a hizmetinde bir Afyonlu olarak fayda gördüğünü söyledi

Demokrat Parti (DP) İl Başkanı Gürcan Şensoy beraberinde parti yöneticileri Asuman Umut ve Bekir Döner’le birlikte Kocatepe Gazetesi çalışanlarını ziyaret etti. DP İl Başkanı Şensoy partilerinin yerel seçimdeki politikaları üzerine görüşlerini aktardı.
KAYGAN ZEMİNDE DERİN SİYASET
DP gneel merkezinin yaşadığı büyük kongre sürecinden sonra yerel seçimlere yönelik adaylara ağırlık verileceğinden söz eden İl Başkanı Gürcan Şensoy, Dr. Mahmut Koçak’ın adaylığına yönelik şehirde bir takım ön görüler olduğunu hatırlattı. Dr. Mahmut Koçak’ın isminin Demokrat Parti ile birlikte diğer partilerden de başkan adaylığı içing eçtiğini, ancak Koçak’ın adaylar belli olmaya başladıktan sonra bir açıklamada bulunarak, aday olmayacağını açıkladığını belirten DP il Başkanı Şensoy, “Bugün çok kaygan ve değişken bir zeminde siyaset yapılmaktadır. Sayın Koçak’ın aday olması Afyonkarahisar boyutunda önemli değişiklikler getirebilirdi. Bu kanaatimiz şahsa yönelik ilgiden kaynaklanmaktadır” dedi.
“DEVLET KENDİSİNİ ŞEKİLLENDİRİYOR”
Kaygan zeminde derin siyasete rağmen yerel seçimlere yönelik bir heyecan eksikliğine dikkat çeken DP İl Başkanı Gürcan Şensoy, Türkiye genelinde yaşanan olaylara cemaat, hükümet kavgası olarak bakmadığını söyledi. Yapılmış olan yolsuzluğu devlet adamlarının ortaya çıkardığını kaydeden Şensoy; “Devlet bu yolsuzluğun üzerine gitmekte ısrarlı. Yolsuzluklar ve artarak devam eden yolsuzluk operasyonları tahmin ediyorum önümüzdeki günlerde de devam edecek. Devlet kendisini şekillendiriyor. Devlet, devlet olduğunu, hükümete ve belli çevreler hissettiriyor. Ben olaya o açıdan bakıyorum. Hükümete yakın çevrelerin de bu yolsuzluğun içerisinde olduğundan dolayı bugün yaşananlar insanlarımızın hükümete karşı vatan millet, Sakarya, Allah, Müslüman şeklindeki ayrımıyla taraf olanlar bertaraf olanlar şeklindeki hükümetin siyasetiner bir darbedir.” diye konuştu.
“GİYDİKLERİ DONDA
FİSTANDA DYP İZİ VAR”
DP İl Başkanı Gürcan Şensoy, Türkiye gündemindeki yolsuzluklar sonucu alınacak tepki oylarının adresi olmaktan çok partisinin milletinin hizmetinde olduğunun yaşananlar sonrası tescillendiğini kaydetti. Son yaşanan loyalyar zincirinin ardından Merkez sağda DP’nin olduğunu bilen ve hisseden seçmenlerin oylarının partisine geleceğini savunan Şensoy; “Afyon’a hizmetin şart olduğunu biliyoruz. Daha önce de söyledik; DP, DYP, AP’den gelen misyona baktığımızda bu çizgide hizmet eden Belediye Başkanları müthiş hizmetler yapmışlardır. Nuri Demirayak örneği nettir. Afyon’da gelmiş geçmiş en büyük hizmeti veren DYP’li misyondan gelen Mehmet Sami Hancıoğlu vardır. Bugün Sayın Hancıoğlu’nun Afyon’a verdiklerinin yüzde birini bu iktidarda göremedik. Tam aksini iddia edenler 2002 yılından önce Afyon’da yaşamadıkları için daha öncekileri bilemezler. Giydikleri ayakkabıda, çorapta, donda, fistanda DYP’nin izi vardır. DYP olmasaydı onlar bugün yalın ayak gezerlerdi.” şeklinde konuştu.
“KOÇAK VİZYON SAHİBİ”
AP, DYP ve DP misyonunda bulunan insanlara Afyon’un ihtiyaç duyduğunu söyleyen DP İl Başkanı Gürcan Şensoy, Dr. Mahmut Koçak’la ilgili olarak kendilerine sıkça soru sorulduğunu belirtti. Şensoy şöyle konuştu: “Misyondan yetişip gelenlerin bu işe el atmaları lazım. Sayın Koçak, halkım beni Belediye Başkanı görmek ister mi diye ortaya çıkmış. Bir takım çalışmalar yapmış. Kendisi bir partiden aday olup olacağını söylemediğini, gazetelerin kendisini AK Partiye, MHP’ye, DP’ye yazdıklarını söyledi. Sayın Koçak’ın bana göre Afyon’a hizmet etme zamanı gelmiştir. Böyle bir niyeti varsa parti ayrımı gözetmeksizin Afyon’a hizmet etmesinde ben şahsen bir Afyonlu olarak fayda görüyorum. Vizyonu iyi bir arkadaşımız, Afyon’da da çok kişinin işini gören çalışkan bir insandır. Hizmet zamanıdır. Tercihi DP de olabilir, başka yer de. Afyon’da 11 yıldır Belediye Başkanlığı’nın hangi misyonun elinde olduğunu görüyoruz.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme