Koçak'a destek için 7 bin imzalı genç başvuru

Afyonkarahisar Bağımsız Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak, 24 Kasım Cumartesi günü gençlerle istişare ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Koçak'a destek vermek için sayısı yaklaşık 7 bini bulan gencin imza verdiği öğrenildi.KOÇAK'TAN OKUL MÜDÜRÜNE VEFA24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle tarihi bir gün yaşandığını belirten Dr. Mahmut Koçak, bir yanda Hz. Ali'nin, 'Bana bir harf öğretenin [&hellip]

Afyonkarahisar Bağımsız Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak, 24 Kasım Cumartesi günü gençlerle istişare ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Koçak’a destek vermek için sayısı yaklaşık 7 bini bulan gencin imza verdiği öğrenildi.
KOÇAK’TAN OKUL MÜDÜRÜNE VEFA
24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle tarihi bir gün yaşandığını belirten Dr. Mahmut Koçak, bir yanda Hz. Ali’nin, “Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum” güzel sözünün diğer tarafta da “Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller istiyorum” diyen Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bulunduğunu söyledi. Koçak, “Başta şehit öğretmenlerimiz olmak üzere bizlerde, bu millete emeği olan tüm öğretmenlerimizi saygı, hürmet ve minnetle yâd ediyoruz. Onların elleri öpülür. Anne ve babamızdan sonra öğretmenler bizlerde en çok emeği olan insanlardır. Kolay değil kendi çocuğumuza bakarken görüyoruz, ne kadar zor ve meşakkatli bir iş olduğunu. Bu nedenle öğretmenlik meslekler içerisinde en kutsal meslektir. Dolayısıyla Peygamberimize atfen de Peygamber mesleği olarak da adlandırılır. Benim Öğretmenim 92 yaşında olduğundan aramızda bulunamadı. Ancak okuduğum Sahipata İlkokul Müdürü Ali İhsan Pasin hocamın bizlerde büyük bir emeği var. Sağ olsun aramızda. Okul Müdürümüz olarak bende; Bir baba gibi emeği olan her zaman yanlışımızı gördüğünde kulağımızdan tutan, doğrularımızı gördüğünde bizi destekleyen, dualarıyla her zaman yanımızda olmuş hocamın elini bütün öğretmenlerimiz adına öpüyorum” dedi. Ali İhsan Pasin de tüm öğrencilerinin kıymetli olduğunu ancak Dr. Mahmut Koçak’ın öğrenciliği sırasında farklılığını hissettirdiğini belirterek Koçak’a başarılar diledi.
“İŞİN BAŞINDA
ŞEFFAF OLACAĞIM”
Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak, işin başında şeffaf olacağını, nerede durup, ne yapacağını tüm Afyonkarahisar’ın bileceğini söylediğini tekrarladı. Kapalı kapılar arkasında, gizli alanlarda Afyonkarahisar meselelerinin çözülemeyeceğini söyleyen Koçak, “Her zaman olduğu gibi 8 yaşındayken yaşattığımız, Çanakkale Şehitlerinden tutun Kıbrıs, Kudüs, Doğu Türkistan gibi ilkokula başlamadan bu davalara geldiğim bu yaş itibariyle hiç ara vermeden, hiç sırtımı dönmeden nefer oldum. Olmaya da devam edeceğim. Çünkü büyük Türk Milleti vefalı bir millettir.” diye konuştu.
“BİZE OY VERİN GERİSİNE
KARIŞMAYIN DEMEDİK”
Temel meselelerden bir tanesinin Türkiye’nin dünya çapında temsili ve dünya şehirleri arasında Afyonkarahisar’ın “bende varım” demesi olduğunu belirten Koçak, “Biz olaya vizyonel büyük bakıyoruz. Onun için Afyonkarahisar’ı dünya şehirleri arasında rekabet ettirecek düzeyde bakıyoruz. Bu nedenle tüm Afyonkarahisar’ı toplamak onların tüm gücünü kudretini almak, onlarla birlikte şehrimizi yönetmek, onlarla beraber bu güzel yürüyüşü sürdürme arzusu içerisindeyiz. ‘Bize oy verin gerisine karışmayın’ diyenlerden hiç olmadık olmayacağız. 58 mahalleye girip gece gündüz demeden çalışan genç kardeşlerimizin geleceğini Afyonkarahisar’ın geleceği ile imar, inşa edeceğiz.” şeklinde konuştu.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme