Koçak ziyaretlerini sürdürüyor

İYİ Parti'den Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı olan, AK Parti Afyonkarahisar eski Milletvekili Dr. Mahmut Koçak çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Milletvekilliği öncesinde de, Belediye Başkanı adaylığı öncesinde de Afyonkarahisarlılarla bağını hiç kesmeyen, özellikle taziye ziyaretlerini hiç ihmal etmeyen Dr. Mahmut Koçak bu yöndeki çalışmalarını sürdürüyor. Lafçı Ailesine başsağlığı ziyaretinde bulunan Koçak'ın ziyaretle ilgili paylaşımının altına eklediği, 'Maskeleri [&hellip]

Haber

İYİ Parti’den Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı olan, AK Parti Afyonkarahisar eski Milletvekili Dr. Mahmut Koçak çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Milletvekilliği öncesinde de, Belediye Başkanı adaylığı öncesinde de Afyonkarahisarlılarla bağını hiç kesmeyen, özellikle taziye ziyaretlerini hiç ihmal etmeyen Dr. Mahmut Koçak bu yöndeki çalışmalarını sürdürüyor. Lafçı Ailesine başsağlığı ziyaretinde bulunan Koçak’ın ziyaretle ilgili paylaşımının altına eklediği, “Maskeleri 15 saniye fotoğraf için çıkardık” notu takipçilerinden bir çok yorum aldı.

Bakmadan Geçme