'Koçak İYİ Parti GİK'e girecek'

Özel Göktuğ Aile Danışmanlık Merkezi sahiplerinden İYİ Parti İl Genel Meclis Üyesi Alper Yağcı ile eşi, Sosyolog ve Profesyonel Eğitim Uzmanı Müjgan Gölçük Yağcı gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti.24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle Özel Göktuğ Aile Danışmanlık Merkezi sahiplerinden İYİ Parti İl Genel Meclis Üyesi Alper Yağcı ve Sosyolog ve Profesyonel Eğitim Uzmanı Müjgan Gölçük Yağcı [&hellip]

Özel Göktuğ Aile Danışmanlık Merkezi sahiplerinden İYİ Parti İl Genel Meclis Üyesi Alper Yağcı ile eşi, Sosyolog ve Profesyonel Eğitim Uzmanı Müjgan Gölçük Yağcı gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti.
24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle Özel Göktuğ Aile Danışmanlık Merkezi sahiplerinden İYİ Parti İl Genel Meclis Üyesi Alper Yağcı ve Sosyolog ve Profesyonel Eğitim Uzmanı Müjgan Gölçük Yağcı gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret ederek gazete çalışanlarının gününü kutladı. Eğitimci Müjgan Gölçük Yağcı, günün anısına plaket ve aile bireylerinin daha da mutlu olabilmeleri için hazırladıkları ‘Evlilik Kullanma Kılavuzu’ hediye etti.
“2020 BÜTÇESİ KASIM AYINDA GÖRÜŞÜLECEK”
İYİ Parti İl Genel Meclis Üyesi Alper Yağcı ziyaret sırasında gazeteniz Kocatepe’nin sorularını cevapladı. Yağcı, “İl Genel Meclisi’ndeki çalışmalar daha çok Afyonkarahisar’ın tamamını ilgilendiren, başta 422 köy olmak üzere, belde ve merkezdeki ilk ve orta öğretimdeki okulları kapsıyor. Ortaya koyduğumuz hizmetlerin birçoğu bir önceki sene oluşturulmuş, planlanmış işler. Dolayısı ile bizim seçim zamanında ziyaret ettiğimiz yerlerde insanlarımızla sohbet ederken yapılması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz dediğimiz işleri ancak 2020 yılında gündeme aldırabilme şansımız var. O da Kasım ayı bütçesinde görüşülecek. Devam eden hizmetlerin uygulanabilirliği adına çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Önümüzdeki dönem daha da umutluyuz.” dedi.
“KOÇAK BAŞKANLIK
DİVANINDA YER ALABİLİR”
Siyaset sahnesinde son dolaşan haberlere göre İYİ Parti’den Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı olan Dr. Mahmut Koçak’ın İYİ Parti’nin Genel İdare Kurulu’nda yer alacağı söylentilerini değerlendirmesi istenen Alper Yağcı, “Keşke İstanbul’la birlikte Afyonkarahisar seçimleri de iptal edilseydi. Burada da sonucun çok ciddi derecede değişeceğini vatandaşlarla yaptığımız sohbetlerden anlıyoruz. Her siyasi partide, partililer, kendi ilinden bir siyasetçinin Genel İdare Kurulu Üyesi ya da başkanlık divanında olmasından büyük mutluluk duyar. Bizde tüzük gereği ilde çift göreve sıcak bakılmıyor. Dolayısıyla bizim İl Genel Meclisi Üyesi olmamızdan dolayı gelecek dönem Genel İdare Kurulu Üyeliğimiz söz konusu olamayacak. Bu kapsamda Sayın Mahmut Koçak’ın İYİ Parti Genel İdare Kurulu’nda görev almasına kesin gözüyle bakıyoruz. Ama asıl düşüncemiz ve yaptığımız görüşmeler de Sayın Koçak’ın Genel Başkan Yardımcısı olarak divanda yer alabilmesi için.” diye konuştu. >> Şükrü Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme