• Haberler
  • Siyaset
  • Koçak: İtirazımız REDDEDİLDİ – Kocatepe Gazetesi

Koçak: İtirazımız REDDEDİLDİ – Kocatepe Gazetesi

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak, sosyal medya hesabından “Kamuoyunu Bilgilendirme” başlığı ile paylaştığı açıklamasında, oyların yeniden sayılması ve 249 sandıkta tespit ettikleri hatalarla ilgili İlçe Seçim Kurulu’na yaptıkları itirazlarının oy çokluğu ile reddedildiğini ifade etti.“BİR ÜST MERCİYE İTİRAZIMIZI YAPACAĞIZ”Koçak açıklamasında şunları söyledi:“Avukat arkadaşlarımızla oyların yeniden sayılması ve 249 sandıkta tesbit ettiğimiz [&hellip]

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak, sosyal medya hesabından “Kamuoyunu Bilgilendirme” başlığı ile paylaştığı açıklamasında, oyların yeniden sayılması ve 249 sandıkta tespit ettikleri hatalarla ilgili İlçe Seçim Kurulu’na yaptıkları itirazlarının oy çokluğu ile reddedildiğini ifade etti.
“BİR ÜST MERCİYE İTİRAZIMIZI YAPACAĞIZ”
Koçak açıklamasında şunları söyledi:
“Avukat arkadaşlarımızla oyların yeniden sayılması ve 249 sandıkta tesbit ettiğimiz hatalarla ilgili itirazımızı ilçe seçim kuruluna yaptığımız itiraz oy çokluğu ile reddedilmiştir. Bize oy veren 50 bin üzerinde Afyonkarahisarlının hakkını aramak için bir üst itiraz merci olan İl Seçim Kurulu’na yarın (bugün) itirazımızı yapacağız. Tek dileğimiz dedikodu ve polemiklerden uzak millet iradesinin tam olarak sonuçlara yansımasıdır. Son dönemlerde seçimler üzerindeki tartışmaların son bulması en büyük dileğimizdir.”
“BİR GÜNÜMÜZÜ ALIR”
“Açık sayımın sonucu başımızın tacıdır” diyen Koçak, “Oylar, yeniden sayılsın milletin gönlü de vicdanı da rahat olsun. Açık sayımın sonucu başımızın tacıdır. Bir günümüzü alır. Bir günle bir şey kaybedilmez. Aksine demokrasi ve hukuk sistemimize güven artar. Sonuç üzerinde spekülasyonlar ortadan kalkar. Yarın (bugün) İl Seçim Kuruluna yapacağımız itirazın sonucunu kamuoyu ile birlikte sabırla bekleyeceğiz.” dedi.

Bakmadan Geçme