• Haberler
  • Genel
  • Koçak gazileri ziyaret etti – Kocatepe Gazetesi

Koçak gazileri ziyaret etti – Kocatepe Gazetesi

Alternatif Politikalar Merkezi Başkanı Dr. Mahmut Koçak, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanlığı'na yaptığı ziyarette gaziler ve şehit yakınlarıyla biraraya geldi Alternatif Politikalar Merkezi Başkanı Dr. Mahmut Koçak, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ile dernek üyelerini ziyaret etti. Koçak, derneğin yeni hizmet [&hellip]

Koçak gazileri ziyaret etti

Alternatif Politikalar Merkezi Başkanı Dr. Mahmut Koçak, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanlığı’na yaptığı ziyarette gaziler ve şehit yakınlarıyla biraraya geldi

Alternatif Politikalar Merkezi Başkanı Dr. Mahmut Koçak, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ile dernek üyelerini ziyaret etti. Koçak, derneğin yeni hizmet binasının hayırlı olmasını diledi.
DERNEK ŞEHRE YAKIŞTI
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Alternatif Politikalar Merkezi Başkanı Dr. Mahmut Koçak’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kumartaşlı, cumhuriyetin kazanıldığı topraklara yakışır bir dernek hizmet binasına kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Yapılan çalışmanın tüm esnafa örnek olacağı kanaatini taşıdıklarını söyleyen İsmail Kumartaşlı, şehre bir kültür mirası kazandırıldığının altını çizdi.
GÖNÜL KÖPRÜLERİ
PROJESİ BAŞLATILDI
Alternatif Politikalar Merkezi Başkanı Dr. Mahmut Koçak, gaziler ve şehit yakınları için derneğin buluşma noktası olacağını belirtti. Türkiye’de terörsüz, silahsız kalıcı bir barışa gidilmesini herkesin arzu ettiğini söyleyen Koçak şöyle konuştu: “Tüm siyasi partilerde kalıcı bir barışı istiyor. Bunun usüllerini şekillerini tartışıyorlar. Kimse gözyaşının yanında durumaz. Öyleyse şehit ailelerimize birşeyler yapmak üzere ‘Gönül Köprüleri’ isminde bir proje başlattık. Bunun ilk basamağını güneydoğu da şehit düşen korucu şehit aileleri ve gazileri dernekleriyle batı da kurulan şehit ve gazi derneklerini kucaklaştırarak gerçekleştirmeye başladık. İlkini Şırnak ve Cizre’ye yapmıştık. İkincisini Mardin, Kızıltepe ve Ömerli’de İsmail Kumartaşlı Başkanımızla birlikte gerçekleştirdik.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme