• Haberler
  • Gündem
  • Koçak: Çalışıyorum, inşaAllah milletimize layık olacağım

Koçak: Çalışıyorum, inşaAllah milletimize layık olacağım

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği'nin 12 Ağustos 2018 tarihinde yapılan seçimli genel kurul toplantısı sonrası göreve gelen Şube Başkanı Ali Özserezlioğlu ve yeni yönetim kurulu üyelerine politikacı Dr. Mahmut Koçak ziyaret etti.'AFYON'A HİZMETİ SÜRDÜRECEĞİZ'Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği yeni yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar dileyen Dr. Mahmut Koçak, seçimin hayırlı olmasını [&hellip]

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği’nin 12 Ağustos 2018 tarihinde yapılan seçimli genel kurul toplantısı sonrası göreve gelen Şube Başkanı Ali Özserezlioğlu ve yeni yönetim kurulu üyelerine politikacı Dr. Mahmut Koçak ziyaret etti.
“AFYON’A HİZMETİ SÜRDÜRECEĞİZ”
Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği yeni yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar dileyen Dr. Mahmut Koçak, seçimin hayırlı olmasını diledi. Sivil toplumun kendisi için çok önemli olduğunu söyleyen Koçak, “Sivil toplum bizim için çok önemli. Hatta çoğu zaman siyasetten de önemli. Çünkü sivil toplum şehri denetler, şehrin yöneticilerini denetler, alternatif çözüm önerileri ortaya koyar. Dolayısıyla halka kulak vermek isteyen, vatandaşı dinlemek isteyen herkesin sivil topluma kulak vermesi lazımdır. Bizde bu cihetle Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret ediyoruz. Yönetim Kurulu Başkanına başarılar diliyorum. Hayırlı olsun inşallah Afyonkarahisarımıza çok güzel hizmetler edecekler. Bizde yanlarında her zaman Afyonkarahisarımıza hizmet etmeyi sürdüreceğiz inşallah.” diye konuştu.
“HİZMET ETMEKTEN ŞEREF DUYUYORUM”
Afyonkarahisarla bağını koparmayan şehrin bir evladı olarak “Afyonkarahisar bizim için bir sevda” diyen Dr. Mahmut Koçak, şehrin bütün mahalle ve sokaklarını, insanlarını baba dostu, kendi arkadaşı ve ağabey arkadaşı olarak bir şekilde tanıdığını ifade etti. Herkesi tanıyıp sevdiğini vurgulayan Koçak, “29 yıldan beri bu memlekete hizmet etmekten, insanlarımıza hizmet etmekten şeref duyuyorum. İnşallah daha güzel hizmetlerde Afyonkarahisarımızın güzel insanlarıyla buluşmayı umut ediyorum. Ben çalışıyorum inşaAllah milletimize de layık olacağıma inanıyorum.” dedi.
>> Burcu AYDIN’ın Özel Haberi

Bakmadan Geçme