Koçak: Başkanlık yarışında ben de varım

AK Parti Afyonkarahisard 22. dönem Milletvekili Alternatif Politikalar Merkezi Genel Başkanı Dr. Mahmut Koçak, yaklaşan Mahalli İdareler seçimlerinde Belediye Başkanlığı için “Ben de varım” diyerek çalışmalara başladı.“BELEDİYE BAŞKANIOLDUĞUMDA HER TÜRLÜ DESTEĞİ SAĞLAYACAĞIM”Afyonkarahisar MS Hastaları Derneği’ni ziyaret eden Koçak, MS Hastalığının Nörolojik bir rahatsızlık olduğunu belirterek, “Dünyada günden güne yoğunluk kazanan psikolojik bağlantılı rahatsızlıkların ilerlemesini önlemek [&hellip]

AK Parti Afyonkarahisard 22. dönem Milletvekili Alternatif Politikalar Merkezi Genel Başkanı Dr. Mahmut Koçak, yaklaşan Mahalli İdareler seçimlerinde Belediye Başkanlığı için “Ben de varım” diyerek çalışmalara başladı.
“BELEDİYE BAŞKANI
OLDUĞUMDA HER TÜRLÜ DESTEĞİ SAĞLAYACAĞIM”
Afyonkarahisar MS Hastaları Derneği’ni ziyaret eden Koçak, MS Hastalığının Nörolojik bir rahatsızlık olduğunu belirterek, “Dünyada günden güne yoğunluk kazanan psikolojik bağlantılı rahatsızlıkların ilerlemesini önlemek açısından, tıbbi manada bilimsel çalışmalar hızla devam etmektedir. Yapmamız gereken en mühim durum, bu tarz hastalıkların artışını engellemek ve mevcut duruma hakim olmaktır. Mesleğimin Hekimlik olması hasebiyle hastalarımıza tıbbi alanda her daim yardımcı olmak ve Yerel Yönetim seçimlerinde de Afyonkarahisar Belediye Başkanı olduğumda, MS Hastalarımız yanı sıra nörolojik ve fiziksel tüm hastalarımızın toplumla eşdeğer olduklarını kanıksatmak için, sosyal ve kültürel alanlarda her türlü desteklerini sağlamak olacaktır. Beni Derneklerinde ağarlayan MS Hastaları şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Bakmadan Geçme