• Haberler
  • Genel
  • Koçak Aralık ayını bekliyor – Kocatepe Gazetesi

Koçak Aralık ayını bekliyor – Kocatepe Gazetesi

Belediye Başkan adayı olup olmayacağı merakla beklenen eski Milletvekili Mahmut Koçak, bürokrasiden ayrılarak aday olacak isimlerin de belirleneceği Aralık ayını beklediğini, kendi durumunu Aralık ayı itibariyle netleştireceğini açıkladı Belediye Başkan adaylığı için ismi geçen ancak, adaylık konusunda durumunu tam olarak belirlemeyen eski Milletvekili Dr. Mahmut Koçak, 'Adaylıkla ilgili açıklamamı tüm aday adaylarının net olarak görüleceği [&hellip]

Koçak Aralık ayını bekliyor

Belediye Başkan adayı olup olmayacağı merakla beklenen eski Milletvekili Mahmut Koçak, bürokrasiden ayrılarak aday olacak isimlerin de belirleneceği Aralık ayını beklediğini, kendi durumunu Aralık ayı itibariyle netleştireceğini açıkladı

Belediye Başkan adaylığı için ismi geçen ancak, adaylık konusunda durumunu tam olarak belirlemeyen eski Milletvekili Dr. Mahmut Koçak, “Adaylıkla ilgili açıklamamı tüm aday adaylarının net olarak görüleceği Aralık ayının başında yapmayı uygun görüyorum” dedi.
İnternet ortamında sosyal medya aracılığıyla kendisini takip edenlere seslenen Dr. Mahmut Koçak adaylık süreciyle ilgili olarak şunları söyledi:
“Değerli dostlarım, sizlere, memleketime hizmet vermek benim için şereflerin en yücesidir. Başkanlık, vekillik, doktorluk hizmet etmek için birer vesiledir. Biz aldığımız her makamı sizlerin duasını ve sevgisini kazanacak kapılara döndürdük şu ana kadar. Yüzünüzü kara çıkarmadık. Yüzünüzü herhangi bir şekilde yere eğdirmedik. Allah sizlere mahcup etmesin. Yerel seçimlerle ilgili siyasi düşüncelerimi, adaylıkla ilgili açıklamamı tüm aday adaylarının net olarak görüleceği Aralık ayının başında yapmayı uygun görüyorum. Çünkü Yüksek Seçim Kurulu’nun devlet memurlarının adaylığı ile ilgili koyduğu son tarih 1 Aralık 2013’tür. O gün bürokrasiden istifa edip gelecek aday adayı arkadaşlar da olabilecektir. Gazetelerin meslekleri icabı bazı duyumları, rivayetleri hatta dedikoduları haber yapmaları kadar doğal bir şey yoktur. Onlar görevlerini yerine getiriyorlar. Ama ben adaylığıma karar verdiğim gün kararımı, düşüncelerimi, yol haritamı Afyonkarahisar’ımıza gelerek tüm sevenlerimle ve hemşehrilerimle paylaşırım. O güne kadar Ankara’da hizmetlerimize devam ediyorum. Devam edeceğim. Sabırla sebatla bekleyip göreceğiz “Mevlanın yazdığını” onun yazdığı her ne ise bizim için hayırlısı odur. Güzel günler göreceğiz inancındayım. İçimdeki hizmet aşkımın içime sığmadığını, enerjimi zor hapsettiğimi bilmenizi isterim. En az sizler kadar sabırsızlanıyorum. Ama sabır da var selamet ve bereket. Macera peşinde değilim, hele kavga bizim işimiz olamaz. Biz “millete daha fazla nasıl hizmet edebiliriz”in derdindeyiz. Ölene kadar hizmet felsefesi ile yaşıyoruz. Biz sevginin dilini, yolunu kullandık, kullanacağız. Çünkü biz Sultan Divani’nin torunuyuz. Hepinize selam ve saygılarımı sunarım.”
>> Ş. Cüneyt Bursalıoğlu’nun haberi

Bakmadan Geçme