• Haberler
  • Siyaset
  • Kocacan: MHP haksız ve ahlaksız iftiralara muhatap değil

Kocacan: MHP haksız ve ahlaksız iftiralara muhatap değil

MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, partisinin dünden bugüne hiçbir haksız ve ahlaksız iftiraların muhatabı olmadığını söyledi   Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'ye ve partisine yönelik son günlerde ki eleştirilere ve iddialara cevap verdi. Kocacan, Bolvadin İlçesi çarşı merkezinde çıkan yangında can kaybı yaşanmamasının sevindirici olduğunu [&hellip]

MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, partisinin dünden bugüne hiçbir
haksız ve ahlaksız iftiraların muhatabı olmadığını söyledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’ye ve partisine yönelik son günlerde ki eleştirilere ve iddialara cevap verdi. Kocacan, Bolvadin İlçesi çarşı merkezinde çıkan yangında can kaybı yaşanmamasının sevindirici olduğunu ifade etti.
“GENEL SEÇİMLERİN 2023 HAZİRANINDA YAPILMASINA KARARLIYIZ”
Gündemde erken seçim olmadığını dile getiren Kocacan sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiye’nin gündeminde erken seçim yoktur. Seçimlerin 2023 yılı Haziran ayında yapılmasında kararlıyız. Erken seçim dayatması yapanların amacı bellidir. Türkiye’yi kaosa sürüklemek istiyorlar. Cumhur İttifakı’nın gayesi, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin kalıcı ve köklü hale gelmesi için ihtiyaç duyulan reformları, yasal düzenlemeleri, sosyal ve ekonomik iyileştirmeleri hayata geçirmektir. Türk milletinin huzur ve refahı için geceyi gündüze katan milli ve sağlam bir irade görevinin başındadır. Bu haliyle Cumhur İttifakı’nın oyalanacak, vakit kaybedecek, zamanı boşa geçirecek ne bir siyaset tasavvuru ne de bir siyaset planlaması söz konusudur. Türkiye’nin istikbali Cumhur İttifakı’yla taçlanacaktır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi istiklalimizin, güvenliğimizin, milli birlik ve dayanışma kararlılığımızın hem güvencesi hem de güç kaynağıdır. Türk milletinin karşısında kördüğüm haline gelen CHP, HDP, İP ve diğer marjinal oluşumların tutunacak ne bir dalları ne de kaçacak bir yerleri olacaktır.”
“HDP PKK DEMEK, HDP İHANET DEMEK”
HDP Esenyurt İlçe binasına terör örgütü PKK’nın elebaşı Abdullah Öcalan’ın afiş ve posterlerinin asılmasını değerlendiren Kocacan şu ifadeleri kullandı: “HDP’nin Esenyurt ilçe binasına PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ın afiş ve posterlerinin asılması bize göre malumun ilanıdır. İşte Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin ‘Terörün siyasi partisi olmaz, HDP kapatılmalı’’ çağrısının ne kadar anlamlı olduğunu görülmektedir. HDP demek PKK demektir. HDP demek ihanet demektir.”
Kocacan, Bolvadin çarşı merkezinde çıkan yangın sonucu maddi zarar gören esnafa ve halka geçmiş olsun dileklerini bildirirken, yangında can kaybı yaşanmamasının sevindirici olduğunu sözlerine ekledi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Bakmadan Geçme