Kocacan: Maske kullanalım duyarlı olalım

MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, Afyonkarahisar genelinde artan virüs vakalarına dikkat çekerek başta maske kullanımı olmak üzere herkesi duyarlılığa davet etti   Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mehmet Kocacan, hafta sonu başkentte katılacağı MHP İl Başkanları Toplantısı öncesi gündemi değerlendirdi. 'VİRÜSE KARŞI HASSASİYET ZORUNLU' Son günlerde Afyonkarahisar'da koronavirüs (Covid-19) vakalarında ki artışa dikkat çeken [&hellip]

MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, Afyonkarahisar genelinde artan virüs vakalarına dikkat çekerek başta maske kullanımı olmak üzere herkesi duyarlılığa davet etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mehmet Kocacan, hafta sonu başkentte katılacağı MHP İl Başkanları Toplantısı öncesi gündemi değerlendirdi.
“VİRÜSE KARŞI HASSASİYET ZORUNLU”
Son günlerde Afyonkarahisar’da koronavirüs (Covid-19) vakalarında ki artışa dikkat çeken MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, “Koranavirüs salgını konusunda biraz daha tedbirli olmalıyız. Yasakların kalkması ile rehavete düşmemeliyiz.” dedi.
“KURULTAY 14 MART
2021’DE YAPILACAK”
Partisinin 4 Temmuz Cumartesi günü Ankara’da düzenleyeceği MHP İl Başkanları Toplantısına katılacağını belirten Kocacan, “Partimiz genel merkezimizin divan kurulu ile birlikte almış olduğu kararla 14 Mart 2021 yılında kurultayımız yapılacaktır. Bu hafta sonu 4 Temmuz Cumartesi günü il başkanları ile bir toplantı gerçekleştirilecektir. Bizde teşkilatlarımız ile birlikte yol alabilmek için genel merkezde Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin bize çizeceği harita ile yol alacağız.” ifadelerini kullandı. Kocacan, sosyal medya hesaplarına yapılacak olan yasal düzenlemeyi MHP olarak desteklediklerini sözlerine ekledi.

Bakmadan Geçme