• Haberler
  • Siyaset
  • Kocacan: Gebeceler'de seçim bitmiştir – Kocatepe Gazetesi

Kocacan: Gebeceler'de seçim bitmiştir – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gebeceler Belediye Başkan Adayı Cengiz Yaşar, Belediye Meclis üye adaylarını belde halkına tanıttı. Tanıtım programı öncesi başkan adayı Yaşar belde halkına yemek ikram etti. Gebeceler beldesinde düzenlenen programa MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdurrahman Timur Bayram, il ve ilçe yönetimi de [&hellip]

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gebeceler Belediye Başkan Adayı Cengiz Yaşar, Belediye Meclis üye adaylarını belde halkına tanıttı. Tanıtım programı öncesi başkan adayı Yaşar belde halkına yemek ikram etti. Gebeceler beldesinde düzenlenen programa MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdurrahman Timur Bayram, il ve ilçe yönetimi de katıldı.
“HİZMETTE AYRIMCILIK YAPMAYACAĞIZ”
Belediye Meclis üyesi tanıtım toplantısında konuşan MHP Gebeceler Belediye Başkan Adayı Cengiz Yaşar, 31 Mart akşamı Gebeceler de 3 hilali dalgalandıracaklarını söyledi. Yaşar, “Biz bu göreve çıkarken hep birlikte gönül gönüle hizmet etmeye geldik. Bizim dönemimizde sen ben olmayacak. Herkes tek yürek olacak. Belde halkımıza ayrımcılık yapmadan hizmet edeceğiz.  Beldemizin sorunlarını yakından bilen biri olarak üreteceğimiz projelerle beldemizi Afyonkarahisar’ın parlayan yıldızı yapacağız. Beldemiz şuana kadar hak ettiği hizmeti alamamıştır. MHP’nin üretken belediyecilik döneminde beldemiz hak ettiği yatırımı ve hizmeti alacaktır. Beldemizin istihdamına yönelik yatırımlar yaparak işsiz gençlerimizi iş sahibi yapacağız. Ben inanıyorum ki 31 Mart akşamı zafer MHP’nin olacaktır” dedi. Başkan adayı Yaşar’ın konuşması ‘En büyük başkan bizim başkan’ ve ‘Cengiz Yaşar gelecek dertler bitecek’ sloganlarıyla sık sık kesildi.
“BU MEYDAN ZAFERİN İŞARETİDİR”
Başkan adayı Yaşar’ın ardından kürsüye gelen MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, Gebeceler meydanındaki coşkuyu görünce Gebeceler’de seçim bitmiştir diyerek 31 Mart akşamı MHP’nin zaferini belde halkının şimdiden kutlamaya başladığını vurguladı.  Başkan Kocacan, “Gebeceler beldemizde halkımızın tamamına yakınını burada görmek bizi son derece mutlu etmiştir. Bu meydandaki kalabalık seçimin kazanını belli etmiştir. Burada bulunan başkan adayımız Cengiz Yaşar’ı yalnız bırakmayan ve MHP’ye gönül vermiş belde halkımıza çok teşekkür ediyorum.  Başkan adayımız Cengiz Yaşar ile birlikte Gebeceler beldemize hak ettiği hizmeti en iyi şekilde yapacağız. Bu meydanlardaki kalabalık 31 Mart akşamının bir işaretidir.  1 Nisan sabahı inşallah zafer MHP’nin olacaktır.” diye konuştu.
“GEBECELER’İ YENİDEN İNŞA EDECEĞİZ”
“Gebecelerde seçim bitmiştir” diyerek konuşmasına başlayan Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal “Gebeceler beldemizdeki Belediye Meclis üye aday tanıtım programına hoş geldiniz. Görüyoruz ki belde halkımızın tamamına yakını bizi yalnız bırakmamış. Cengiz Yaşar başkanımızla beraber Gebeceler’in vizyonunu değiştireceğiz. Beldemize MHP’nin üretken belediyecilik anlayışla hizmet ederek beldemizin hak ettiği yere gelmesini sağlayacağız. MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekilimiz Mehmet Taytak beyin de destekleriyle önümüzdeki dönem başkan adayımız Cengiz Yaşar ile birlikte Gebeceler’i yeniden inşa edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme