Kocabıçakoğlu ve Çobanbay ailelerinin mutlu günü

MCG Çakmak Otel gerçekleştirilen düğün törenine Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, kurum müdürleri, gazete sahipleri, genç çiftin aileleri, yakınları ve çok sayıda davetli katıldı.Çiftin nikâhını Belediye Başkanı Burhanettin Çoban kıydı. Çoban evlilik cüzdanını geline takdim ederek, 'Bugün güzel bir düğün töreninde bir aradayız. Evlilik, ailenin ve toplumun temelidir. Güzel heyecanlarına [&hellip]

MCG Çakmak Otel gerçekleştirilen düğün törenine Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, kurum müdürleri, gazete sahipleri, genç çiftin aileleri, yakınları ve çok sayıda davetli katıldı.
Çiftin nikâhını Belediye Başkanı Burhanettin Çoban kıydı. Çoban evlilik cüzdanını geline takdim ederek, “Bugün güzel bir düğün töreninde bir aradayız. Evlilik, ailenin ve toplumun temelidir. Güzel heyecanlarına ortak olduğumuz çiftimize hem dünya hayatlarında hemde ahiret hayatlarında sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum. İnşallah her günleri bu heyecanla, sevgi ve saygı ile geçer.” dedi.
Ardından genç çift muhteşem bir zeybek gösterisi sundu. İlk dans öncesi yapılan gösteri davetlilerden büyük alkış aldı. Gece boyunca canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlenen çifti arkadaşları ve davetlilerde yalnız bırakmadı. Görkemli düğün çalınan müzik eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlence ile devam etti.

Bakmadan Geçme