Koca yürekli Müdür

Afyonkarahisar İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Erkan Tanyeri şehit annesine yaptığı jest ile gönülleri kazandı. Türkiye Harp Malülü Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı İsmail Kumartaşlı, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Erkan Tanyeri’ni arayarak, “Şehit annemizin bir işi var, ziyaretinize gelmek istiyoruz” diyerek randevu talep etti. Kumartaşlı’nın bu talebi karşısında “Şehit annemizi ben buraya kadar [&hellip]

Haber

Haber

Afyonkarahisar İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Erkan Tanyeri şehit annesine yaptığı jest ile gönülleri kazandı.

Türkiye Harp Malülü Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı İsmail Kumartaşlı, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Erkan Tanyeri’ni arayarak, “Şehit annemizin bir işi var, ziyaretinize gelmek istiyoruz” diyerek randevu talep etti. Kumartaşlı’nın bu talebi karşısında “Şehit annemizi ben buraya kadar yoramam. Ben derneğe geliyorum” diyerek karşılayan Erkan Tanyeri bu davranışı ile herkesin gönlünü fethetti.

Konuyla ilgili olarak değerlendirmede bulunan Türkiye Har Malülü Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı İsmail Kumartaşlı, “Şehit annemizin işi var geleceğiz diye aradığımızda şehit annesini ben yormam buraya kadar. Ben onun ayağına gelirim diyen koca yürekli müdürüm Erkan Tanyeri’ne teşekkür ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme