Koca, talepleri dinliyor – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mehmet Koca, 1 Kasım seçimleri öncesinde sivil toplum kuruluşlarının taleplerini dinliyor AK Parti'den Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mehmet Koca, seçim çalışmalarına STK temsilcilerini ziyaret ederek devam etti. Afyonkarahisar Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Mehmet Mühsürler, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Çankaya, MÜSİAD Başkanı Ahmet Neoldum ve OSB Başkanı Bekir Yeşilay'ı ziyaret eden Milletvekili [&hellip]

Koca, talepleri dinliyor

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mehmet Koca, 1 Kasım seçimleri öncesinde sivil toplum kuruluşlarının taleplerini dinliyor

AK Parti’den Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mehmet Koca, seçim çalışmalarına STK temsilcilerini ziyaret ederek devam etti. Afyonkarahisar Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Mehmet Mühsürler, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Çankaya, MÜSİAD Başkanı Ahmet Neoldum ve OSB Başkanı Bekir Yeşilay’ı ziyaret eden Milletvekili adayı Mehmet Koca, STK’ların toplumun önemli bir sesi olduğun ifade etti.
ATB Başkanı Mehmet Mühsürler’i makamında ziyaret eden Milletvekili adayı Mehmet Koca, yeni yapılan Canlı Hayvan Borsası’nı yakından takip ettiğini ve Afyonkarahisar’a güzel bir tesisin kazandırıldığını vurgulayarak, Başkan Mühsürler’e teşekkür etti. Afyonkarahisar’ın gelişmesi için taşın altına elini koyan sivil toplum kuruluşlarının şehre büyük bir katkı sağladığını da vurgulayan Koca, “Sizlerin çalışmalarını yakından takip ediyorum. Afyonkarahisar’ımıza ve ülkemize güzel bir canlı hayvan borsası kazandırdınız. Bu tür projelere destek olmaya her zaman hazırız” diyerek konuştu.
Başkan Mühsürler, Milletvekili adayı Koca’ya odalarına yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür etti. ATB’nin ardından sırasıyla, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Çankaya MÜSİAD Başkanı Ahmet Neoldum ve OSB Başkanı Bekir Yeşilay’ı da ziyaret eden Milletvekili adayı Koca, oda başkanları ile sohbet ederek taleplerini dinledi. Koca’ya ziyaretlerinde İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve belediye meclis üyeleri eşlik etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme