• Haberler
  • Genel
  • Koca seçim çalışmalarını sürdürüyor – Kocatepe Gazetesi

Koca seçim çalışmalarını sürdürüyor – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Koca, Çay ilçesini ziyaret etti İlk olarak Belediye Başkanı Ali Yakut ile makamında bir araya gelen Koca, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra esnaf ziyaretinde bulunan Koca, partisi için destek istedi. İlçe halkıyla bir araya gelen Koca, vatandaşların öneri ve isteklerini de dinleyerek onlarla sohbet etti. İlçe halkının gösterdiği ilgiden [&hellip]

Koca seçim çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Koca, Çay ilçesini ziyaret etti

İlk olarak Belediye Başkanı Ali Yakut ile makamında bir araya gelen Koca, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra esnaf ziyaretinde bulunan Koca, partisi için destek istedi.
İlçe halkıyla bir araya gelen Koca, vatandaşların öneri ve isteklerini de dinleyerek onlarla sohbet etti. İlçe halkının gösterdiği ilgiden memnun olduğunu anlatan Koca, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Çay ilçemize hizmet vermeye devam edeceğiz”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi.
Ahmet Koca’ya ziyareti sırasında AK Parti ilçe Başkanı Osman Koç, AK Parti il genel meclis üyeleri ve partililer eşlik etti. Öte yandan Yörükkaracaören, Güneyköy, Taşlıdere, Hamidiye ve Kurucaova köylerini de ziyaret eden Koca, vatandaşlarla sohbet etti, köylere yapılan hizmetleri hatırlattı.
Burada konuşan Koca, 2002 yılında “http://m.kocatepegazetesi.com/”Yeter Karar Milletin”http://m.kocatepegazetesi.com/” sloganıyla çıktıkları kutlu yola, 2007’de “http://m.kocatepegazetesi.com/”Durmak Yok Yola Devam”http://m.kocatepegazetesi.com/” sloganıyla devam ettiklerini ve bu günlere geldiklerini ifade ederek, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Şimdi ise ‘İstikrar Sürsün Türkiye Büyüsün’ sloganıyla sizlerin oylarına talibiz”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi.
Şimdiye kadar çiftçilerin sadece tarlalarında “http://m.kocatepegazetesi.com/”arpa ve buğday”http://m.kocatepegazetesi.com/” gibi az kazançlı ürünler ektiğini, yapılan göletler ve sulama sahaları sonucu bunların yerini katma değeri yüksek ürünlerin aldığını belirten Koca, şunları söyledi:
“http://m.kocatepegazetesi.com/”Yakın zamanda her öğrenciye bilgisayar dağıtılacağız. Bu bilgisayarın içinde tüm müfredat bulunacak. Yapılan yatırımlarla köylerden şehirlere göçün önüne geçildi. Dikilen yüz binlerce ağaçla, taşkın korumalarla, göletlerle, içme sularıyla, kanalizasyonu tamamlanıp parke taşı döşemesiyle artık köylerimizin kent görünümüne büründüğü. Bu hizmetlerin devamı için 12 Haziran seçimlerinde AK Parti ile yola devam edilmesi sizlerin elinizdedir.”http://m.kocatepegazetesi.com/” Koca’ya köyleri ziyaretinde AK Parti Bolvadin ilçe Başkanı Carullah Kolay, İl Genel Meclis üyeleri Ömer Dayı ve Derviş Aynacı’nın yanı sıra çok sayıda partili eşlik etti. (AA)

Bakmadan Geçme