• Haberler
  • Genel
  • Koca memleketinde ziyaret turunda – Kocatepe Gazetesi

Koca memleketinde ziyaret turunda – Kocatepe Gazetesi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili ve 5. sra Milletvekili adayı Ahmet Koca ve Bolvadin AK Parti İlçe Başkanı Carullah Kolay’la birlikte memleketi Bolvadin'de ziyaretlerini sürdürüyor. İlçede ki kanaat önderlerini ziyaret eden Milletvekili Koca şöyle konuştu: 󈫼 Haziran'da yapılacak seçimlerde toplumun her kesimini kucaklayıcı bir siyaset izli-yoruz. Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip [&hellip]

Koca memleketinde ziyaret turunda

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili ve 5. sra Milletvekili adayı Ahmet Koca ve Bolvadin AK Parti İlçe Başkanı Carullah Kolay’la birlikte memleketi Bolvadin’de ziyaretlerini sürdürüyor.

İlçede ki kanaat önderlerini ziyaret eden Milletvekili Koca şöyle konuştu: “12 Haziran’da yapılacak seçimlerde toplumun her kesimini kucaklayıcı bir siyaset izli-yoruz. Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ustalık dönemi başlayacaktır. Top yekün AK Parti sloganıyla memleketimizin dört bir yanına hizmet götürmeye devam edeceğiz..”
Koca, Çobanlar’da
esnafı dinledi
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve 5. Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Koca Çobanlar İlçesinde esnafı gezdi. AK Parti 5. Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Koca ilk olarak Çobanlar Belediye Başkanı Salih Alaka’yı makamında ziyaret etti. Koca, Alaka ile Çobanlar ilçesinde bu güne dek gerçekleştirilen yatırımlar ve hizmetler üzerine sohbet etti. Belediye Başkanı Salih Alaka’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Ahmet Koca’ya çalışmalarında başarılar diledi.
Ahmet Koca, daha sonra AK Parti Çobanlar İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Koca, Çobanlar AK Parti İlçe Başkanı Ali Altıntaş’tan seçim çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Ahmet Koca, Belediye Başkanı Salih Alaka, AK Parti Çobanlar İl Genel Meclisi Üyesi Ünal Yılmaz ve AK Parti Çobanlar İlçe Başkanı Ali Altıntaş daha sonra birlikte esnafı ziyaret etti. Koca, esnafın ve vatandaşların sıkıntılarını dinledi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme