Koca MADEF yöneticileri ile buluştu

AK Parti Milletvekili aday adayı Mehmet Koca, Marmara Afyonkarahisar Dernekler Federasyonu (MADEF) üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi MADEF' in ev sahipliğinde İstanbul Üsküdar'da gerçekleştirilen toplantıya, federasyona üye derneklerin yöneticilerinin yanı sıra AK Parti Milletvekili aday adayı Mehmet Koca katıldı. Toplantının açılış konuşmasına yapan MADEF Başkanı İlyas Seçen, iş dünyasında büyük başarılara imza atmış bir [&hellip]

Koca MADEF yöneticileri ile buluştu

AK Parti Milletvekili aday adayı Mehmet Koca, Marmara Afyonkarahisar Dernekler Federasyonu (MADEF) üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi

MADEF’ in ev sahipliğinde İstanbul Üsküdar’da gerçekleştirilen toplantıya, federasyona üye derneklerin yöneticilerinin yanı sıra AK Parti Milletvekili aday adayı Mehmet Koca katıldı.
Toplantının açılış konuşmasına yapan MADEF Başkanı İlyas Seçen, iş dünyasında büyük başarılara imza atmış bir hemşerimizin siyasete girmiş olmasından büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, Mehmet Koca’nın siyaset alanında da benzer başarılar sağlayacağına inançlarının tam olduğunu söyledi.
AK Parti Milletvekili Aday Adayı Mehmet Koca ise yaptığı konuşmada, 30 yıla yaklaşan iş hayatı boyunca liseli yıllardan başlayarak sürekli sosyal ve siyasi meseleler ile yakından ilgili olduğunu dile getirdi. Mehmet Koca Afyon’un tarım, hayvancılık ve gıda alanında önemli bir potansiyeli olduğunu, ülkemizin ve Afyon’un bu alandaki kaynaklarının verimliliğinin arttırılması için ortaya çaba koyma azminde olduğu belirtti. Konuşmasında yeni Türkiye’nin inşasının önemine değinen Mehmet Koca, önümüzdeki süreçte yeni anayasa yapılması ve başkanlık sistemine geçiş ile alakalı atılacak adımların köklü dönüşümleri de beraberinde getireceğini ifade etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme