Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Koca “Karzı Hasen” vakfı kurdu

Koca “Karzı Hasen” vakfı kurdu

Afyonkarahisarlı profesyonel iş insanı Mehmet Koca, Aile yapısına hizmet amacıyla yeni bir vakıf kurdu

 

 

Bolvadinli hemşehrimiz Mehmet Koca tarafından “Karz-ı Hasen Vakfı” kuruldu. Vakıf’ın kuruluş ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı.
İstanbul’da faaliyet göstereceği belirtilen Karz-ı Hasen Vakfı “aile kurumunun kurulması, korunması, geliştirilmesi, devam ettirilmesi, aile kurumunun mümkün ve muhtemel sorunlarının çözüme kavuşturulması için ihtiyaç duyulacak her türlü maddi ve manevi yardım sağlanması ve vakıf senedinde belirtilen diğer amaçları gerçekleştirmek” amacıyla hizmet verecek. 500 bin TL nakit mal varlığıyla faaliyete başlayan Vakfın kuruculuğunu Bolvadinli hemşehrimiz Mehmet Koca üstlendi.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

 

KARZI HASEN NE DEMEK?
Maddî sıkıntıya düşmüş bir kişiye finansal yardım yapmak üzere ihtiyaç duyduğu meblağı verip hiçbir menfaat temin etmeden verilen borcu aynıyla geri almak karz-ı hasen olarak adlandırılır.

 

MEHMET KOCA KİMDİR?

 

Bolvadin İmam Hatip Lisesi mezunu olan Koca, İTÜ Endüstri Mühendisliği’ni 1986 yılında bitirdi. 2005-2012 yılları arasında Gübre Fabrikaları T.A.Ş. Genel Müdürlüğü yapan Mehmet Koca, son dönemde dünya markası Torku’nun CEO’su olarak görev yaptı. Boydak Holding’de de CEO’luk görevinde bulundu. 2015 Genel Seçimleri, AK Parti Afyonkarahisar 4. sıra milletvekili adayı olan Mehmet Koca, AK Parti Afyonkarahisar eski Milletvekillerinden Ahmet Koca’nın da kardeşi.