Koca: Eğitim vazgeçilmez bir unsur

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Koca, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Bolvadin Uygulamalı Bilimler Yüksek Okul Müdürlüğü’nü ziyaret etti Koca, ziyarette okul müdürlüğü görevine yeni atanan Doç. Dr. Selçuk Akçay’a hayırlı temennisinde bulundu, görevinde başarılar diledi. Koca, AKÜ Bolvadin Meslek Yüksek Okulu Kampüsünde yapımı devam eden inşaatı da gezerek, Okul Müdürü Akçay’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. [&hellip]

Koca: Eğitim vazgeçilmez bir unsur

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Koca, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Bolvadin Uygulamalı Bilimler Yüksek Okul Müdürlüğü’nü ziyaret etti

Koca, ziyarette okul müdürlüğü görevine yeni atanan Doç. Dr. Selçuk Akçay’a hayırlı temennisinde bulundu, görevinde başarılar diledi.
Koca, AKÜ Bolvadin Meslek Yüksek Okulu Kampüsünde yapımı devam eden inşaatı da gezerek, Okul Müdürü Akçay’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Her yaştaki insan için eğitimin vazgeçilmez bir unsuru olduğunu belirten Koca, genç nesillere daha iyi bir eğitim verebilmek için çalıştıklarını, Bolvadin’de de eğitim için elinden geleni yapacağını söyledi.
Koca, şunları kaydetti: “http://m.kocatepegazetesi.com/”Benimde eğitimci bir sıfatım var. Milletvekili ve eğitimci olarak eğitimin insanımıza ve ülkemize neler kazandırdığını iyi bilirim. Onun için Bolvadin olsun, Afyonkarahisar’ımıza olsun, ülkemize olsun, eğitim alanında yapılan her türlü hizmeti destekliyorum. Bugüne kadar desteklediğim gibi bundan sonra da eğitim alanında yapılacak tüm hizmetlerin takipçisi ve destekçisi olmaya devam edeceğim.”http://m.kocatepegazetesi.com/” (AA)

Bakmadan Geçme