Koca Bolvadin’de STK’ları ziyaret etti

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Koca, Bolvadin’deki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek seçimlerde partisi için destek istedi Koca, Bolvadin Ticaret Sanayi Odası Başkanı Murat Tabak, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Türker, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sabahattin Çayır ve Şoförler Odası Başkanı Ekrem Kelekçi’yi ziyaret etti. Koca, ziyaretlerde, başkanların sıkıntılarını dinledi. Bolvadin’in pancar kotasının 12 bin [&hellip]

Koca Bolvadin'de STK'ları ziyaret etti

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Koca, Bolvadin’deki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek seçimlerde partisi için destek istedi

Koca, Bolvadin Ticaret Sanayi Odası Başkanı Murat Tabak, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Türker, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sabahattin Çayır ve Şoförler Odası Başkanı Ekrem Kelekçi’yi ziyaret etti. Koca, ziyaretlerde, başkanların sıkıntılarını dinledi.
Bolvadin’in pancar kotasının 12 bin tondan 60 bin tona yükseldiğini belirten Koca, damlama sulama sistemi projeleri için Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu’nun emriyle 15 yıl geri ödemeli yüzde 50 hibeli, sıfır faizli, 100 milyon liralık kaynak sağlandığını kaydetti.
Torba Yasa’nın yılların birikmiş problemini çözdüğünü anlatan Koca, bu kanunla devlete borcu olan vatandaşların büyük ölçüde sıkıntılarının giderildiğini söyledi. Koca, Türkiye’nin artık istikrarı yakaladığını ifade ederek, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Bu istikrarın sürmesi için Başbakanımız Recep Tayyib Erdoğan’ın önderliğinde AK Parti Hükümetinin devam etmesi gerekir. Bunun için herkesin oyuna talibiz”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi. Koca’nın ziyaretlerine AK Parti Bolvadin İlçe Başkanı Carullah Kolay, İl Genel Meclis Üyesi Derviş Aynacı ve Belediye Meclis Üyesi Yener Sevim eşlik etti.
Koca esnafın sorunlarını dinledi
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Koca, Bolvadin Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti. Ziyarette konuşan Koca, Bolvadin Küçük Sanayi Sitesinin büyük sıkıntısı olan altyapı sorununu çözdüklerini kaydetti. Koca, yağışlı havalarda yağmur sularının tahliye edilememesi sonucu adeta gölete dönen sanayi sitesindeki 2,5 kilometrelik alana döşenecek su borularının temin edildiğini anlatarak, sanayi esnafının büyük problemini çözdüklerini bildirdi.
Koca, İlçe Başkanı Carullah Kolay, Belediye Meclis Üyesi Yener Sevim, İl Genel Meclis Üyesi Derviş Aynacı ile birlikte sanayi esnafını ziyaret edip sorunlarını dinledi. (AA)

Bakmadan Geçme