• Haberler
  • Genel
  • Koca: Basın özgürlüğünü genişlettik – Kocatepe Gazetesi

Koca: Basın özgürlüğünü genişlettik – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Mehmet Koca, 13 yıllık AK Parti iktidarı döneminde düşünceyi ifade etmenin önündeki engelleri kaldırarak, basın özgürlüğünü genişlettiklerini söyledi AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Mehmet Koca, Kızılören İlçesi'nde esnafları ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti. AK Parti Milletvekili adayı Koca, Kızılören’de ilk olarak ilçe teşkilatıyla bir araya geldi. Teşkilat mensupları ile sohbet [&hellip]

Koca: Basın özgürlüğünü genişlettik

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Mehmet Koca, 13 yıllık AK Parti iktidarı döneminde düşünceyi ifade etmenin önündeki engelleri kaldırarak, basın özgürlüğünü genişlettiklerini söyledi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Mehmet Koca, Kızılören İlçesi’nde esnafları ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti.
AK Parti Milletvekili adayı Koca, Kızılören’de ilk olarak ilçe teşkilatıyla bir araya geldi. Teşkilat mensupları ile sohbet eden Koca, daha sonra ilçe merkezindeki esnafları ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti.
“SESSİZ DEVRİM YAŞANDI”
Esnaf ziyaretlerinde vatandaşlara 1 Kasım seçimlerinin öneminden ve AK Parti’nin seçim beyannamesinden bahseden Koca, son 13 yılda yatırım ve hizmetlerde sesiz bir devrim yapıldığını dile getirdi. Koca, “İfade, inanç ve teşebbüs hürriyetlerinin önündeki tüm engellerin kaldırılması AK Parti’nin temel prensibidir. Bu anlayış çerçevesinde, temel hak ve özgürlükler alanında adeta “sessiz devrim” yaşanmış, birçok adım atılmış ve bu temel reformlar hayata geçirilmiştir. Attığımız adımlarla ülkemizde kronikleşmiş sorunları giderdik. Toplumsal ve siyasal hayatı normalleştirdik ve yeniden toplum sözleşmesinin yapılabilmesinin önündeki engelleri kaldırdık” ifadelerini kullandı.
Darbe dönemlerinde topluma dayatılan temel kanunların büyük bir kısmının yenilendiğine işaret eden Milletvekili adayı Koca, “13 yıllık iktidarımız döneminde, mevzuatın önemli bir kısmını gözden geçirdik ve antidemokratik olanların pek çoğunu değiştirdik. Özellikle darbe dönemlerinde topluma dayatılan temel kanunların büyük bir kısmını yeniledik. Düşünceyi ifade etmenin önündeki engelleri kaldırdık ve basın özgürlüğünü genişlettik” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme