• Haberler
  • Genel
  • Koç-Nak Ankara’dan başarıyla döndü – Kocatepe Gazetesi

Koç-Nak Ankara’dan başarıyla döndü – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar ‘KOÇ-NAK Spor Kulübü’ tüm Ankaraspor Kulüplerine karşı tek başına mücadele etti Ankara Pursaklar’da yapılan Dostluk Budokai-Do (Full Kontak Karate) müsabakalarına Afyonkarahisar’dan KOÇ-NAK Gençlik Spor Kulübü 23 sporcu ile katıldı. Hakan Koç bir yldır eğittiği en iyi sporcuları ile Ankara’dan 12 altın madalya, 6 gümüş madalya ve 5 bronz madalya kazandı. Koç-Nak bu başarısıyla 3’üncülük [&hellip]

Koç-Nak Ankara'dan başarıyla döndü

Afyonkarahisar ‘KOÇ-NAK Spor Kulübü’ tüm Ankaraspor Kulüplerine karşı tek başına mücadele etti

Ankara Pursaklar’da yapılan Dostluk Budokai-Do (Full Kontak Karate) müsabakalarına Afyonkarahisar’dan KOÇ-NAK Gençlik Spor Kulübü 23 sporcu ile katıldı. Hakan Koç bir yldır eğittiği en iyi sporcuları ile Ankara’dan 12 altın madalya, 6 gümüş madalya ve 5 bronz madalya kazandı. Koç-Nak bu başarısıyla 3’üncülük kupasını da almaya hak kazandı. Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar’ın girişimleri ile hazırlıklarını sürdürdüklerini ve ulaşımlarını Başkan Acar’ın karşıladığını belirten Wushu Federasyon İl Temsilcisi ve Milli Takım Antrenörü Hakan Koç, “Maça giderken Dinar Belediye Spor Salonu’nda hazırlıklarımızı sürdürdük. Afyonkarahisar KOÇ-NAK Spor Kulübü’nün Afyon’daki sporcularına ve Dinar’daki sporculara ulaşım kolaylığı sağlayan Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar’a teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
Turnuva sonunda dereceye giren sporcular şu şekilde;
Altın Madalya Alanlar: Numan Taşoyan, Süleyman Çınar, İlayda Koç , Yeşim Koç , Pınar Koç, Nurettin Hazret, Hatice, Batıkan Zorbey, Alpaslan Ceyda, Saliha Nur Güçlü, Rabia Çiçekdemir, Samet Tetik.
Gümüş Madalya Alanlar: Oktay Çınar, Yunus Emre Keskin, Zeki Şahin, Sevda Demir, Nehir Nisa Oduncu, Mustafa Başyiğit.
Bronz Madalya Alanlar: Celal Göktepe, İslam Yaşar, Baha Uysal, Harun Öztürk, Belinay Yapar. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme