Koç Fight kafes dövüşü için Ankara'da

Her yıl geleneksel hale getirilmeye çalışılan MMA Federasyonu Amatör MMA Kemer Organizasyonu bu yıl 30-31 Ocak tarihlerinde yapılacak. Asrın Park Otel'de yapılacak olan maçlar 2 gün sürecek 30-31 Ocak tarihlerinde Ankara'da yapılacak olan MMA Federasyonu Amatör MMA Kemer Organizasyonunu yurt dışından izlemeye gelecek profesyonel organizatörler izleyecek. Profesyonel organizatörler beğendikleri dövüşçüleri görüp yurt dışına tam profesyonel [&hellip]

Koç Fight kafes dövüşü için Ankara’da

Her yıl geleneksel hale getirilmeye çalışılan MMA Federasyonu Amatör MMA Kemer Organizasyonu bu yıl 30-31 Ocak tarihlerinde yapılacak. Asrın Park Otel’de yapılacak olan maçlar 2 gün sürecek

30-31 Ocak tarihlerinde Ankara’da yapılacak olan MMA Federasyonu Amatör MMA Kemer Organizasyonunu yurt dışından izlemeye gelecek profesyonel organizatörler izleyecek. Profesyonel organizatörler beğendikleri dövüşçüleri görüp yurt dışına tam profesyonel maçlara taşımayacak ve seçilen 15 dövüşçü yurt dışında Türkiye’yi temsil edecek.
KOÇ FİGHT SPOR KULÜBÜ
MMA’DA BOY GÖSTERECEK
Koç Fight Spor Kulübü Antrenörü Hakan Koç’un öğrencilerinden Süleyman Çınar, Mustafa Bayram ve Nesrin Kurşunel bu maçlara davet edilerek Afyonkarahisar’ı temsil edecek. Asrın Park Otel’de yapılacak olan maçlarda her sporcu 3’er müsabakaya çıkacak. Çıktığı maçın üçünü de kazanan sporcular kemer unvanı alacak.
KOÇ: SPONSORLARIMIZA
TEŞEKKÜRLER
Konuyla ilgili açıklama yapan Koç Fight Spor Kulübü Antrenörü ve MMA Teknik Kurul Başkanı Hakan Koç, “Bize bu müsabakalara davet edildik. Katılmamıza vesile olan değerli sponsorlarımıza başta ana sponsorlarımız Avşar Emayenin Sahibi Raşit Tabak’a, Sinanpaşa Belediye Başkanı Murat Karakoyun, Karagöz Kız Erkek Yurdu ve Sevgi Kafe Sahibi Mevlüt Gümüş’e, İşadamı Hasan Belen’e ve Koç Grup Emlak’a teşekkür ederiz. Biz Afyonkarahisar’dan 3 sporcuyla katılacağız.” dedi.
“ORGANİZASYONUN AMACI
KENDİMİZİ GÖSTERMEK”
Organizasyonun amacını aktaran Koç, “Amatör MMA Kemer Organizasyonu’nun amacı MMA Federasyonu’nun bir yıldır yaptığı seminerleri sonucunda seminerlere katılan sporcu, antrenör ve hakem arkadaşlarımızın kendilerini görmeleri açısından bir fırsat. Kendine güvenen ve inanan sporcuların kendini göstermesi için bir şans. Amatör MMA branşının ülkemizde hızlı bir şekilde gelişmesi için teşvik. Burada başarılı olan sporcu arkadaşlarımız 2015 yılı içerisinde yapılacak olan amatör ve profesyonel organizasyonlara katılma şansı yakalayacaklar. Her yıl geleneksel hale gelecek olan organizasyonda sporcular için daha çok maç daha çok tecrübe imkanı olacak. Yurt dışından gelen maç tekliflerinde organizatörler sporcularımızın ya sherdog kayıtlarını istiyor ya da maç görüntülerini istiyor. Bu organizasyonun amacı Türkiye’de MMA Branşıyla uğraşan sporcuların yeteneklerini dünyaya göstermek. Yetenekli ve başarılı olan sporcuların önünü açmaktır.” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme