• Haberler
  • Gündem
  • KOBİ'lerin finansa erişim olanakları masaya yatırıldı

KOBİ'lerin finansa erişim olanakları masaya yatırıldı

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından hazırlanan, Avrupa Birliği tarafından kabul edilen KOBİ'lere Finans Yönetimi Eğitimi-KOBİ Akademisi Projesi çerçevesinde oluşturulan ATSO KOBİ Akademisi etkinlik takvimi doğrultusunda 'Finans Yönetimi ve Finans'a Erişim Olanakları Eğitimi' verildi.'EN BÜYÜK SORUNFİNANSA ERİŞİM'Eğitimin açılış konuşmasını yapan ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Hayrettin Güzbey, 'Ülkemizdeki ve dünyadaki işletmelerin büyük kısmı KOBİ olarak [&hellip]

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından hazırlanan, Avrupa Birliği tarafından kabul edilen KOBİ’lere Finans Yönetimi Eğitimi-KOBİ Akademisi Projesi çerçevesinde oluşturulan ATSO KOBİ Akademisi etkinlik takvimi doğrultusunda “Finans Yönetimi ve Finans’a Erişim Olanakları Eğitimi” verildi.
“EN BÜYÜK SORUN
FİNANSA ERİŞİM”
Eğitimin açılış konuşmasını yapan ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Hayrettin Güzbey, “Ülkemizdeki ve dünyadaki işletmelerin büyük kısmı KOBİ olarak adlandırdığımız Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler’dir. KOBİ’lerin yeni yatırım yapma kararı aldıklarında ve sermayelerini artırma çabasına girdiklerinde karşılaştıkları en büyük sorun, finansın yönetimi ve finansa erişimdir. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası olarak biz de bu sorundan hareketle bir Avrupa Birliği projesi hazırladık.” dedi.
KAPSAMLI
SUNUMLAR YAPILDI
Açılış konuşmasının ardından ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol, KOBİ’lere Finans Yönetimi Eğitimi-KOBİ Akademisi Projesi Bilgilendirme Sunumu yaptı. Toplantı, Başkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Soner Gökten tarafından verilen Finans Yönetimi Eğitimi; Türkiye Finans Yöneticileri Vakfı Genel Sekreteri M. Ferhan Kaptan tarafından verilen Kredi Sistemine Erişim Eğitimi ile devam etti. Toplantıda MKV Uluslararası Danışmanlık Eğitim ve Ticaret Ltd. Şti. Müdürü Dilek Volkan da E-Öğrenme Platformu Bilgilendirme Sunumu yaptı.

Bakmadan Geçme