• Haberler
  • Genel
  • Klasik otomobiller Afyon'da – Kocatepe Gazetesi

Klasik otomobiller Afyon'da – Kocatepe Gazetesi

İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği (İKOD) üyeleri, 40 araçlık klasik araç konvoyuyla Afyonkarahisar'a geldi. Afium Alışveriş Merkezi'nde hazırlanan özel bölümde sergilenen araçlar büyük ilgi gördü İstanbul'dan birlik ve beraberlik vurgusu amacıyla 40 klasik otomobille yola çıkan İKOD üyeleri Afyonkarahisar'a geldiler. Afium alışveriş Merkezi'nde hazırlanan özel bölümde sergilenen otomobiller büyük ilgi gördü. Afyonkarahisarlılar'ın önünde bol bol fotoğraf [&hellip]

Klasik otomobiller Afyon’da

İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği (İKOD) üyeleri, 40 araçlık klasik araç konvoyuyla Afyonkarahisar’a geldi. Afium Alışveriş Merkezi’nde hazırlanan özel bölümde sergilenen araçlar büyük ilgi gördü

İstanbul’dan birlik ve beraberlik vurgusu amacıyla 40 klasik otomobille yola çıkan İKOD üyeleri Afyonkarahisar’a geldiler. Afium alışveriş Merkezi’nde hazırlanan özel bölümde sergilenen otomobiller büyük ilgi gördü. Afyonkarahisarlılar’ın önünde bol bol fotoğraf çektirdiği klasik otomobiller, yaşlarına rağmen sağlam gövde ve heybetli görünüşleriyle kendilerine hayran bıraktı. Otomobil tutkunlarının görmek için Afium’a akın eden otomobil tutkunları birbirinden güzel arabaları görme fırsatı buldular.
Afyonkarahisar gezisini birlik ve beraberliğe dikkat çekmek olduğunu söyleyen İKOD Başkanı Serkan Okay, Afyonkarahisar her zaman Anadolu’ya açılan kilit noktası olduğunu belirtti. Türkiye’nin birlik beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu günleri yaşadığını ifade eden Okay, “Buna dikkat çekmek için Afyonkarahisar’a gidiyoruz” dedi.
Bazı üyelerin aileleriyle katıldığı etkinlikte katılan klasik otomobillerin hafta sonu Afyonkarahisar Belediyesi’nin düzenleyeceği etkinliğe de katılacakları öğrenildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme