Klasik Müzik Festivali'nin konaklama sponsoru NG Güral

Şehrin önemli kültür değerlerinden biri olan festival, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteği ile, 18-25 Nisan 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek. Bulunduğu bölgenin tanınırlığını artırmak için pek çok faaliyette bulunan NG Afyon, konaklama sponsorluğunun yanı sıra, akşam yapılacak konserlere de ev sahipliği yapıyor. PRAG-AFYON DOSTLUĞUBundan on beş yıl önce Türkiye'den müzisyen, eleştirmen, basın mensubu ve sanatçıların 2005 Prag [&hellip]

Şehrin önemli kültür değerlerinden biri olan festival, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteği ile, 18-25 Nisan 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek. Bulunduğu bölgenin tanınırlığını artırmak için pek çok faaliyette bulunan NG Afyon, konaklama sponsorluğunun yanı sıra, akşam yapılacak konserlere de ev sahipliği yapıyor.
 PRAG-AFYON DOSTLUĞU
Bundan on beş yıl önce Türkiye’den müzisyen, eleştirmen, basın mensubu ve sanatçıların 2005 Prag Open Caz Festivali’ne katılımıyla başlayan Afyonkarahisar ve Prag şehirlerinin arasındaki dostluk, klasik müzik festivali kapsamında, Anadolu’nun en uzun soluklu müzik etkinliği olarak bu Festival ile devam ediyor.
Alanında ünlü ve yetenekli isimlerin katılım gösterdiği festivalin sanat yönetmenliğini Hüseyin Başkadem üstlenirken, organizasyonda konserlerin yanında klasik müzik söyleşileri de yer alıyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme