Klasik Müzik Festivali devam ediyor

Afyonkarahisar'ın 17. kez ev sahipliği yaptığı Klasik Müzik Festivali'nin ikinci günü restore edilerek hizmete sunulan tarihi mekanlarından olan Taşhan'da gerçekleşti. Sanat Yönetmeni Hüseyin Başkadem'in hayata geçirdiği festivalin 2.Konseri'ne Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve eşi Emine Çoban'ın yanı sıra MHP 21. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Telek, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mehmet Tanır ve çok [&hellip]

Afyonkarahisar’ın 17. kez ev sahipliği yaptığı Klasik Müzik Festivali’nin ikinci günü; restore edilerek hizmete sunulan tarihi mekanlarından olan Taşhan’da gerçekleşti. Sanat Yönetmeni Hüseyin Başkadem’in hayata geçirdiği festivalin 2.Konseri’ne Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve eşi Emine Çoban’ın yanı sıra MHP 21. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Telek, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mehmet Tanır ve çok sayıda sanatsever katıldı.
İkinci gün konseri öncesinde konuşan Sanat Yönetmeni Hüseyin Başkadem, Klasik Müzik Festivalini 17 yıldır Afyonkarahisar’da yaptıklarını kaydetti.Başkedim, Festivalin düzenlenmesinde emeği geçen Vali Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, NG Afyon Otel Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, İl Kültür Turizm Müdürlüğü ve tüm sponsorlara teşekkür etti.
Başkadem’in sahneye davet ettiği Belediye Başkanı Burhanettin Çoban 17. Klasik Müzik Festivali’ni Afyonkarahisar’ın tanıtımı noktasında tarihi mekanlarında yapma kararı alan Sanat Yönetmeni Hüseyin Başkadem’e teşekkür etti. Konuşmaların ardından Fagotik Quarttet gurubu sahne aldı. Üflemeli çalgılarla birbirinden güzel eserleri misafirlereaktaran Fagotik Quarttet grubu dinleyenlerin büyük beğenisini kazanmayı başardı.

Bakmadan Geçme