Kızların şampiyonu Taşoluk Fatih

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Sporları Yıldız Kızlar Futbol müsabakaları, oynanan final maçının ardından tamamlandı. Final maçını kazanan birinciliği Taşoluk Fatih Ortaokulu elde etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa yaptığı Okul Sporları oynanan müsabakalarla devam ediyor. Okul Sporları Yıldız Kızlar Futbol maçları final etabı ile tamamlandı. Maçın sonunda kazanan Taşoluk Fatih Ortaokulu birinci olurken ikinciliği Şehit Mehmet Dama Yatılı Bölge Ortaokulu ve üçüncülüğü Seydiler Ortaokulu elde etti.

Dereceye giren takımlara ödülleri, Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen ve Okul Sporları Şube Müdürü Adil Kamberoğlu tarafından verildi. Ödül töreninde konuşan Erşen, sporcuları ve antrenörleri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Taşoluk Fatih Ortaokulu’nun şampiyonluk kupasını alan kaptan, duygularını şu şekilde ifade ederek “Çok çalıştık ve sonunda başardık. Bu kupayı bize kazandıran başta antrenörümüz olmak üzere, tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ederim.” dedi.

Taşoluk Fatih Ortaokulu bölgesel müsabakalarda Afyonkarahisar’ı temsil edecek.

Bakmadan Geçme