Kızların şampiyonu da Gazi MTAL

2019-2020 sezonu Basketbol Kulüpler Arası Küçük Kızlar Turnuvaları sonunda en çok puanı toplayan Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) Gençlikspor takımı şampiyon oldu   Türkiye Basketbol Federasyonu İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Basketbol Kulüpler Arası Küçük Kızlar Turnuvaları yapılan son maçlarla tamamlandı. Çift devre lig usulüne göre oynanan müsabakalar sonucunda Gazi MTAL Gençlikspor takımı birinci [&hellip]

2019-2020 sezonu Basketbol Kulüpler Arası Küçük Kızlar Turnuvaları sonunda en çok puanı
toplayan Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) Gençlikspor takımı şampiyon oldu

Türkiye Basketbol Federasyonu İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Basketbol Kulüpler Arası Küçük Kızlar Turnuvaları yapılan son maçlarla tamamlandı. Çift devre lig usulüne göre oynanan müsabakalar sonucunda Gazi MTAL Gençlikspor takımı birinci olmayı başardı. Gazi’yi takip eden Gençlik Merkezi ikinci olurken, Çimento üçüncü, Yükseliş dördüncü ve Yeni Nesil beşinci oldu.
Düzenlenen ödül töreni ile takımlar kupalarına kavuştu. Ayrıca 10-15 Şubat tarihlerinde Isparta7da yapılacak olan grup müsabakalarında Afyonkarahisar’ı şampiyon Gazi MTAL takımı temsil edecek. Basketbol İl Temsilcisi Feyzullah Demirkale de şampiyon olan takıma grup maçları için başarılar diledi.

Bakmadan Geçme