• Haberler
  • Spor
  • Kızlar ve Masterler hazırlık maçı yaptı

Kızlar ve Masterler hazırlık maçı yaptı

Teknik Sorumlusu Adnan Kasabalı olan Afyon İdman Yurdu Bayan Futbol Takımı, Afyonkarahisar Masterler futbol takımı ile hazırlık maçında karşılaştı   Afyonkarahisar Masterler Futbol Takımı, Ekim ayında gerçekleştirilecek olan Cumhuriyet Kupası turnuvası hazırlıklarına başladı. Afyonkarahisar Masterler Takımı antrenörü olan Adnan Kasabalı aynı zamanda 3. Lig'de yer alacak Afyon İdman Yurdu Bayan Futbol Takımı'nın da antrenörlüğünü yürütüyor. [&hellip]

Teknik Sorumlusu Adnan Kasabalı olan Afyon İdman Yurdu Bayan Futbol Takımı, Afyonkarahisar Masterler futbol takımı ile hazırlık maçında karşılaştı

Afyonkarahisar Masterler Futbol Takımı, Ekim ayında gerçekleştirilecek olan Cumhuriyet Kupası turnuvası hazırlıklarına başladı. Afyonkarahisar Masterler Takımı antrenörü olan Adnan Kasabalı aynı zamanda 3. Lig’de yer alacak Afyon İdman Yurdu Bayan Futbol Takımı’nın da antrenörlüğünü yürütüyor.
İki ekibin de Ekim ayında mücadele edecek olması nedeniyle çalışmalarını aksatmadan sürdürebilmesi amacıyla çalışmalar yürüten Kasabalı iki takımı hazırlık maçında karşı karşıya getirdi. Bol gollü geçen maçta “dostluk kazansın” sloganına imza atıldı.
Maçın ardından değerlendirmede bulunan Teknik Sorumlu Adnan Kasabalı, “Her iki ekibimizin de turnuva ve lige hazır hale gelebilmesi için çalışmamız gerekiyor. Bu hazırlık maçını organize ederken de tecrübeli bir takımla kızlarımızı biraz zorlamak ve performanslarını artırmak istedik. Sahada iki takım oyuncularının da futbolun gereklerini yapmaları ve mücadele dozunun yüksek olması da bizi mutlu etti. Özellikle kız futbol takımımızın zorlu 3. Lig mücadeleleri öncesinde maç temposunu artırmak adına da güzel bir antrenman maçı oldu. Ligde başarılı olmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Bakmadan Geçme