• Haberler
  • Spor
  • Kızlar Amatör Spor Haftası için sahaya çıktı

Kızlar Amatör Spor Haftası için sahaya çıktı

Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün desteğiyle organize edilen özel maçta Afyon İdman Yurdu ile Denizli Horozkent Bayan Futbol Takımları karşılaştı   Afyon İdman Yurdu bayan futbol takımı ile Horozkent bayan futbol takımı Kocatepe Spor Kompleksi M-2 Nolu sahada karşılaştı. Mücadeleye takımlar 'Ordumuzun Yanındayız' yazılı [&hellip]

Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün desteğiyle organize edilen özel maçta Afyon İdman Yurdu ile Denizli Horozkent Bayan Futbol Takımları karşılaştı

Afyon İdman Yurdu bayan futbol takımı ile Horozkent bayan futbol takımı Kocatepe Spor Kompleksi M-2 Nolu sahada karşılaştı. Mücadeleye takımlar ‘Ordumuzun Yanındayız’ yazılı pankart ile çıktı. Uzun süredir bayan futbol liglerinde oynayan ve farklı yaş gruplarında 12 milli oyuncuya sahip olan Horozkent 2. Lig’de mücadele ediyor.
Afyon İdman Yurdu ise ilk kez mücadele edeceği 3. Lig öncesinde kadrosuna yeni takviye ettiği 8 oyuncusunu sahaya sürerek maça başladı. Afyon İdman Yurdu karşısında Horozkent milli oyuncusu Mesude’nin golü ile perdeyi açtı. Horozkent 15 ve 23. dakikalarda yine Mesude’nin kaydettiği gollerle 3-0 öne geçti. Özge’nin 35. dakikadaki golüyle farkı 4’e çıkaran konuk ekip ilk yarıyı da 4-0 önde tamamladı.
53. dakikada Azize topu ağlara göndererek skoru 5-0’a taşıdı. Ender gelişen Afyon İdman Yurdu atağında ceza alanı dışına çıkarak topu uzaklaştırmaya çalışan kalecinin kısa düşen topunu önünde bulan Cansel yarım vole ile 30 metreden topu ağlara göndererek skoru 5-1’e getirdi. Özge ve Semanur’un top takibi sonrasında bulduğu gollerle bir anda skor 7-1’e geldi. Maçın son golünü ise sol kanattan kazanılan serbest vuruşta Afyon İdman Yurdu adına Kader kaydetti. Maç 7-2 Horozkent üstünlüğü ile tamamlandı.

Bakmadan Geçme