Kızlar 3 attı 3 aldı

Afyon İdmanyurdu deplasmanda Ankara Metropol'e konuk olduğu maçı 3-0 kazandı   TFF Kadın Futbol 2. Lig C Grubu'nda mücadele eden Afyon İdmanyurdu kadın futbol takımı ligin 6. haftasında deplasmanda Ankara Metropol'ün konuğu oldu. Mamak Şehir Stadyumu'nda oynanan maça etkili başlayan Afyon İdmanyurdu sol kanattan Melike Çevik ile geliştirdiği atakta ceza sahası yayı üzerinde Burcu Yıldız [&hellip]

Afyon İdmanyurdu deplasmanda Ankara Metropol’e konuk olduğu maçı 3-0 kazandı

TFF Kadın Futbol 2. Lig C Grubu’nda mücadele eden Afyon İdmanyurdu kadın futbol takımı ligin 6. haftasında deplasmanda Ankara Metropol’ün konuğu oldu. Mamak Şehir Stadyumu’nda oynanan maça etkili başlayan Afyon İdmanyurdu sol kanattan Melike Çevik ile geliştirdiği atakta ceza sahası yayı üzerinde Burcu Yıldız ile topu buluşturdu. Topu kontrol ederek düzgün bir vuruş yapan Burcu topu ağlara göndererek takımını 10. dakikada öne geçirdi. 1-0
Golden sonra da oyundaki üstünlüğünü sürdüren Afyon İdmanyurdu 20. dakikada Tuğçe’nin düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşta Burcu Yıldız’ın sert ve düzgün vuruşundan bulduğu golle 20. dakikada skoru 2-0’a taşıdı.
Rakibine oyun ve skor anlamında kurduğu üstünlüğü koruyan Afyon İdmanyurdu ilk 45 dakikayı 2-0 önde tamamladı.
Karşılaşmanın ikinci yarısında da topa sahip olan ve ön alanda gol pozisyonları yakalayan Afyon İdmanyurdu 80. dakikada Gülşah’ın savunma arkasına gönderdiği uzun topta Tuğçe ile geliştirdiği atakta yerden plase vuruşla topu ağlara göndererek skoru 0-3’e taşıdı.
Kalan dakikalarda mücadelede skor değişmedi ve sahadan 3 golle 3 puanı kazanan Afyon İdmanyurdu, üst üste aldığı mağlubiyetlerin ardından moral ve motivasyonunu yeniden kazanarak bir üst lige çıkma yarışına yeniden ortak olma fırsatını yakaladı.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme