Kızıltoprak: Gözün aydın Bolvadin

MHP Bolvadin İlçe Başkanı Mahmut Kızıltoprak, Bolvadin – Çay arasındaki duble yolun tamamlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 'Gözün aydın Bolvadin.' dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolvadin İlçe Başkanı Mahmut Kızıltoprak, Bolvadin – Çay ilçeleri arasındaki duble yolun tamamlanması için gösterdiği gayretler için MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’a teşekkür etti.
Mahmut Kızıltoprak, konu hakkında yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Yıllardır bir türlü bitirilemeyen Bolvadin – Çay ilçeleri arasındaki duble yolun tamamlanması hususunda geçtiğimiz hafta Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu ile görüşen MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’a teşekkür edilyorum. Gözün aydın olsun Bolvadin’im. Yıllardır bitirilemeyen yol Sayın Vekilimizin üstün gayretleri ile tamamlanma noktasına geldi. Bu konuda yıllardır bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ve gayreti ile mücadele eden Sayın Vekilimizin hakkını teslim etmek gerekir. İnşallah Sayın Bakanın, Sayın Vekilimize verdiği söz yerine gelecek yarından itibaren çalışmalar yeniden başlayacak ve yılsonuna kadar bu yol tamamlanmış olacak Bolvadin ve Çay ilçeleri arasındaki bu yolun tamamlanmasıyla beraber Konya – İstanbul hattında gidip gelen tüm yolcular ve nakliyeciler rahat bir nefes alacak. Vekilimize ne kadar teşekkür etsek azdır.”

Bakmadan Geçme