• Haberler
  • Genel
  • 'Kızılcahamam Verimli Bir Kamptı, Heybemiz Dolu Döndük'

'Kızılcahamam Verimli Bir Kamptı, Heybemiz Dolu Döndük'

İGM Başkanı Mehmet Siper, AK Parti Kızılcahamam Kampının verimli bir kamp olduğunu ve Bakanlarla yaptığı görüşmeler sonucu Afyonkarahisar'a heybesi dolu döndüğünü, ilerleyen zamanda temaslarının karşılığının görüleceğini söyledi

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Mehmet Siper, AK Parti’nin Ankara’da yapılan Kızılcahamam Kampı izlenimlerini www.kocatepegazetesi.com’a değerlendirdi.

“FAYDALI BİR KAMP OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM”

AK Parti’nin Kızılcahamam Kampı’nın Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başkanlığında yapıldığını belirten Siper, “Bu kampta teşkilatçı bir çalışma ortaya konuldu. Sayın Bakanlarımız kendi bakanlıklarıyla ilgili bütün teşkilatlara bakanlıkların neler yaptığını ve Türkiye’deki çalışmalarıyla ilgili bilgi aktardılar. Teşkilat içi bir eğitim gerçekleştirildi. Ben faydalı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca daha sonra Sayın Cumhurbaşkanımızın canlı yayınlanan genel bir hitabı oldu. Ülke ve dünya gündemi ile ilgili konuşmalar yapıldı. Kamp programı kapsamında söyleşiler teşkilat mensuplarımıza Sayın Bakanlarımız tarafından yapıldı. Bence güzel bir kamp programını tamamladık.” dedi.

Haber

“BAKANLARIMIZA TALEPLERİ İLETTİM”

“Sayın Bakanlarla Afyonkarahisar’la ilgili bir temasta ve talepte bulunma imkânınız oldu mu?” sorusunu yanıtlayan Siper, şunları kaydetti: “Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş’la bazı konularda görüştük. Bu görüşmelerimizi ilimizin bazı Belediye Başkanlarıyla birlikte gerçekleştirdik. Sayın Bakanımızla çocuk evleriyle ilgili görüşme yaptık. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Alparslan Bayraktar’la görüştük. Afyonla ilgili taleplerimizi kendilerine ilettim gündeme alacağını söyledi. Yeni trafo yapım talebimizin yanı sıra bütün denilen asfalt malzemesi ile ilgili taleplerimiz vardı. Bilindiği üzere yeni bir yerel seçimden çıktık. Dolayısıyla beldelerde ve köylerde bununla ilgili bize çok fazla şey talep geliyor. Biz de bu talepleri bakanlarımıza ilettik. Kendileri değerlendireceklerini söylediler. Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı ile de görüştüm. Şahsımın bir çalışmasını da bu görüşmemiz sırasında kendilerine aktardım. Şartları oluşup netleştiğinde kamuoyuna gerekli açıklamayı yapacağım. Bu çalışmam hakkında da Sayın Bakanımızla istişare ettik. Henüz netleşmediğinden konuşmak için erken.  AK Parti Kızılcahamam Kampı verimli bir kamp oldu. Heybemiz dolu döndük. İnşallah yakın zamanda 6 aylık periyotta İl Özel İdaresi olarak neler yaptığımıza dair ilgili birimlerden rapor istedim. Düzenleyeceğimiz bir basın toplantısı ile bunu Afyonkarahisar kamuoyu ile paylaşacağız.”

Bakmadan Geçme