• Haberler
  • Gündem
  • Kızılay’ın Afyon Maden Suyu Ne Olacak? Milletvekilleri Açıkladı

Kızılay’ın Afyon Maden Suyu Ne Olacak? Milletvekilleri Açıkladı

AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya, Kızılay'ın Afyonkarahisar'a daha fazla yatırım yapması kentin tarihi içeceğinin korunması, geliştirmesiyle ilgili milletvekilleri olarak hep beraber teşkilatla çalışacaklarını açıkladı.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan Kızılay Maden Suyu Fabrikasında incelemelerde bulunarak yetkililerle görüştüler.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Kocatepe okurlarına özel yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Kıymetli Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, İlçe Başkanlarımızla bugün Kızılay Madensuyu Fabrikasını ziyarete geldik. Son günlerde basın ve kamuoyunda konuşulan bir kısım konular vardı. Depozitolu şişelerle ilgili, buranın bandının durdurulması ve yeni bir yapılanmaya gidilmesi konuları vardı. Tüm bunları Sayın Kızılay Genel Başkanımız ve yönetimiyle görüştük. Yarın da inşallah randevumuz var. Milletvekillerimizle beraber kendisini ziyaret edeceğiz. Kızılay’ımızın Afyonkarahisar’a daha fazla yatırım yapması bu tarihi içeceğimizin korunması, geliştirmesiyle ilgili milletvekillerimizle hep beraberce teşkilatımızla çalışacağız ve Afyon’un istediği arzuladığı bir yapının korunması ve geliştirmesi için gayretimiz devam edecek.”

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme