Kızılay'ın 10. Altın Adamı – Kocatepe Gazetesi

Türk Kızılay'ı tarafından yurdun dört bir yanında kan bağışı organizasyonları devam ederken Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizin kan bağışına olan ilgisi göz dolduruyor. Afyonkarahisar'da 35 kez kan bağışında bulunan 9 vatandaş daha önce Kızılay tarafından Altın madalya ile ödüllendirilmişlerdi. 35 kez kan bağışında bulunarak Kızılay'ın altın madalyasına hak kazanan Afyonkarahisarlı 10. İsim işadamı Galip Şanlı oldu.Son 8 sene [&hellip]

Türk Kızılay’ı tarafından yurdun dört bir yanında kan bağışı organizasyonları devam ederken Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizin kan bağışına olan ilgisi göz dolduruyor. Afyonkarahisar’da 35 kez kan bağışında bulunan 9 vatandaş daha önce Kızılay tarafından Altın madalya ile ödüllendirilmişlerdi. 35 kez kan bağışında bulunarak Kızılay’ın altın madalyasına hak kazanan Afyonkarahisarlı 10. İsim işadamı Galip Şanlı oldu.
Son 8 sene içerisinde Kızılay’a 35 kez kan bağışında bulunan Galip Şanlı Kızılay’ın onur ödülüne hak kazandı. Kızılay’ın “altın adamlar”ından birisi olan işadamı Galip Şanlı’nın geçtiğimiz yıllarda organ ve doku bağışında da bulunduğu öğrenildi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme