Kızılay’dan Kadınlar Meclisi’ne ziyaret

Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şube Başkanı Fatih Okyar, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Canser Kuzu’yu ziyaret etti Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şube Başkanı Fatih Okyar, yönetim kurulu üyeleri Suzan Yonca ve Başkan Yardımcısı Mehmet Yakın ile birlikte Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Canser Kuzu ve yönetimini ziyaret etti. Ziyarette Türk Kızılayı'nın faaliyetlerinden söz eden Başkan Okyar, faaliyetlerinin [&hellip]

Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şube Başkanı Fatih Okyar, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Canser Kuzu’yu ziyaret etti

Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şube Başkanı Fatih Okyar, yönetim kurulu üyeleri Suzan Yonca ve Başkan Yardımcısı Mehmet Yakın ile birlikte Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Canser Kuzu ve yönetimini ziyaret etti.
Ziyarette Türk Kızılayı’nın faaliyetlerinden söz eden Başkan Okyar, faaliyetlerinin aralıksız olarak sürdüğünü belirtirken, destek ve katılımlarından dolayı Kadın Meclisi Başkanı Canser Kuzu ve yönetimine teşekkür etti.
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Kadın Meclisi Başkanı Canser Kuzu ise, Türk Kızılayı’nın Türkiye’de ve dünyanın dört bir yanında zor zamanlarda insanlara umut olan, ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatan bir kuruluş olduğunu söyledi.

Bakmadan Geçme