Kızılay yönetiminden İYİ Parti'ye ziyaret

Türk Kızılay Afyonkarahisar Şube Başkanı Mehmet Yakın ve beraberindekiler İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu'nu partide ziyaret etti   İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Kızılay Afyonkarahisar Şubesi yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyarette Kızılay Şube Başkanı Yakın'ın yanı sıra Mustafa Üngör, Mehmet Argadal, Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Acun ve Genç Kızılay [&hellip]

Türk Kızılay Afyonkarahisar Şube Başkanı Mehmet Yakın ve beraberindekiler
İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’nu partide ziyaret etti

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Kızılay Afyonkarahisar Şubesi yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyarette Kızılay Şube Başkanı Yakın’ın yanı sıra; Mustafa Üngör, Mehmet Argadal, Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Acun ve Genç Kızılay Başkanı Furkan Aydoğan hazır bulundu.
Türk Kızılay Afyonkarahisar Şube Başkanı Mehmet Yakın, şube olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’na bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mısırlıoğlu, Kızılay’ın özellikle Türk insanının vicdanını yansıtan bir konumda dünyada nerede mazlum bir millet varsa din, dil ve renk ayırımı yapmadan yardım yaptığını belirtti. Mısırlıoğlu, İYİ Parti olarak Kızılay çalışmalarına her zaman destek vereceklerini sözlerine ekledi.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme