Kızılay ve FIAT Gürses'ten anlamlı işbirliği

FIAT 10. Bölge Satış Müdürü Burak Karaoğlan, FIAT Gürses Afyon Bayii ile Türk Kızılay'ı düzenlediği kan bağışı kampanyasının sosyal sorumluluk aktivitesinden öte önemli bir ihtiyaç hatırlatması olduğu mesajını verdi.KATILIMI ARTIRMAK İSTİYORUZEge ve Akdeniz Bölgesinden sorumlu 10. Bölge Satış Müdürü Burak Karaoğlan, Türkiye genelinde otomobilleri müşterilere daha iyi tanıtmak için test sürüş organizasyonları düzenlediklerini kaydetti. Bu [&hellip]

FIAT 10. Bölge Satış Müdürü Burak Karaoğlan, FIAT Gürses Afyon Bayii ile Türk Kızılay’ı düzenlediği kan bağışı kampanyasının sosyal sorumluluk aktivitesinden öte önemli bir ihtiyaç hatırlatması olduğu mesajını verdi.
KATILIMI ARTIRMAK İSTİYORUZ
Ege ve Akdeniz Bölgesinden sorumlu 10. Bölge Satış Müdürü Burak Karaoğlan, Türkiye genelinde otomobilleri müşterilere daha iyi tanıtmak için test sürüş organizasyonları düzenlediklerini kaydetti. Bu anlamda dün Afyonkarahisar’da olduklarını dile getiren Karaoğlan, “Yarın (bugün) itibariyle Isparta daha sonra Alanya, Antalya olmak üzere bu şekilde devam edecek. Biz burada ki katılımı daha çok artırmak istiyoruz. Aynı zamanda FIAT markası sosyal sorumluluk projelerine çok önem veren bir markadır. Bu anlamda FIAT Gürses Otomotiv Bayii Türkiye Kızılay’ı ile iletişime geçti. Sağ olsunlar Türk Kızılay Afyonkarahisar yetkilileri de bizimle işbirliği yaparak kan bağışı kampanyasına Afyonkarahisar Bayiimiz de gerçekleştiriyoruz” dedi.
9 BİN KİŞİYE BAĞIŞ DUYURULDU  
FIAT 10. Bölge Satış Müdürü Burak Karaoğlan, anlamlı bir organizasyon düzenlemekten son derece memnun olduklarını söyledi. Karaoğlan, “Amaç herşeyi daha farklı yapmak. Tüketicimize biraz daha fazla hizmet sağlayabilmektir. Biz 3,5 yıldır bu tesis aracılığıyla hizmet sunduğumuz 9 bin kişiye SMS yoluyla Afyonkarahisar bayiimizde kan bağış yapıldığını ve öğlen müşterilerimize mangal partisi ile ikramda bulunacağımızı, test sürüşleri akabinde de küçük hediyelerle onları eli boş göndermeyeceğimizi duyurduk. Aynı şekilde Kızılay Afyonkarahisar Şubesi de 4 binden fazla dataya bu organizasyonu duyurdu. Otuz kadar Gürses Otomotiv çalışanı kan bağışında bulundu. Böylece hepimiz Kızılay’ın kan toplaması adına faydalı bir organizasyona katkı sunmuş olacağız. Bu vesile ile kan bağışı kampanyasının sosyal sorumluluk aktivitesinden öte önemli bir ihtiyaç hatırlatması olduğu mesajını da vermiş oluyoruz” diye konuştu.
“FIAT GÜRSES KIZILAY’A DESTEK OLDU”
Türk Kızılay Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanlığı’na İsmail Danıştekin, kan bağışına karşı FIAT Gürses firmasının gösterdiği duyarlılığın örnek ve sevindirici olduğunu kaydetti. FIAT 10. Bölge Satış Müdürü Burak Karaoğlan, FIAT Gürses İşletme Müdürü Selahattin Şahin’le birlikte Kızılay Derneği olarak kan bağışı aldıklarını belirten Danıştekin şöyle konuştu: “FIAT Gürses böyle bir kampanya düzenleyerek Kızılay olarak bizlere destek oldu. Bu nedenle kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bir farkındalık oluşturuldu. Afyonkarahisarımızın tüm ihtiyacını karşılar duruma geldik. Kızılay Kan Merkezi Müdürümüz Dr. Kubilay Akman ve diğer çalışan arkadaşlarımızın hepsine emekleri ve çabaları için bu vesile ile teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımızın bugüne kadar gösterdikleri duyarlılığın daha da artmasını diliyoruz. Genç arkadaşlarımızın Kızılay faaliyetlerinde bizlere destek olması da beklentimiz. Onları yanımızda görmek istiyoruz. Gençlerimize Kızılay bilincini aşılamak istiyoruz. Bu nedenle Kızılay’ın Uzunçarşı’da bulunan Şubesine genç arkadaşlarımızı ziyarete bekliyoruz. Bu tür ziyaretler bizleri çok mutlu ediyor. AKÜ’de ki öğrencilerimizin çalışmalarımıza çok büyük katkısı olmakta. Bu vesile ile kan bağışçılarımıza, hayırseverlere ayni ve nakdi bağışçılara bir kez daha teşekkür ediyorum.”          >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme