• Haberler
  • Genel
  • Kızılay, Çoban'a teşekkür etti – Kocatepe Gazetesi

Kızılay, Çoban'a teşekkür etti – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a, Kızılay'a katkılarından dolayı teşekkür belgesi verildi Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Kan Bağışı Merkez Müdürü Dr. Kubilay Akman, Kızılay Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Danıştekin ve Dernek Başkan Yardımcısı Eczacı Turhan Çobanoğlu’nu makamında kabul etti.Görüş alışverişinde bulundularKarşılıklı görüş alışverişlerinin yapıldığı ziyarette Kızılay Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Kubilay Akman ve [&hellip]

Kızılay, Çoban’a teşekkür etti

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a, Kızılay’a katkılarından dolayı teşekkür belgesi verildi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Kan Bağışı Merkez Müdürü Dr. Kubilay Akman, Kızılay Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Danıştekin ve Dernek Başkan Yardımcısı Eczacı Turhan Çobanoğlu’nu makamında kabul etti.
Görüş alışverişinde bulundular
Karşılıklı görüş alışverişlerinin yapıldığı ziyarette Kızılay Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Kubilay Akman ve beraberindekiler Çoban’a “Güvenli Kan Temini Projesine” vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür belgesi takdim ettiler.
Kızılay Kan bağışı Merkezi çalışanları söz konusu proje kapsamında Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Belediye personeli kan bağışında bulunarak projeye destek olmuştu.
Ülkemizin kan ihtiyacı karşılanıyor
Kızılay Kan Bağışı Merkezi tarafından Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a takdim edilen “Teşekkür Belgesi”nde şu görüşlere yer verildi:
“Sayın: Burhanettin ÇOBAN
Türk Kızılayı tarafından yürütülmekte olan Güvenli Kan Temini Projesi kapsamında; ülkemizin kan ihtiyacının karşılanması için gönüllü kan bağışçılarının kazanılması çalışmalarımızda bizlere vermiş olduğunuz destek için teşekkür ediyoruz”
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da konuklarına böylesi önemli bir projeye destek vermekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti.

Bakmadan Geçme