• Haberler
  • Gündem
  • Kızılay Afyon ekipleri yangın bölgesinde çalışıyor

Kızılay Afyon ekipleri yangın bölgesinde çalışıyor

Türk Kızılay Afyonkarahisar Şubesi ekipleri yangın bölgelerinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor   Türk Kızılay Afyonkarahisar Şube Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada Türkiye'nin birçok bölgesinde meydana gelen yangınlarda ekiplerle beraber görev aldıkları belirtildi. Açıklamada , 'Genç Kızılay Afyonkarahisar gönüllülerimiz Isparta'nın Sütçüler mevkiinde meydana gelen yangın afet bölgesindeki vatandaşlarımıza ve görevli personellere destekte bulunuyorlar. Türk Kızılay Afyonkarahisar mobil aşevimiz ile [&hellip]

Türk Kızılay Afyonkarahisar Şubesi ekipleri yangın bölgelerinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Türk Kızılay Afyonkarahisar Şube Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada Türkiye’nin birçok bölgesinde meydana gelen yangınlarda ekiplerle beraber görev aldıkları belirtildi.
Açıklamada , “Genç Kızılay Afyonkarahisar gönüllülerimiz Isparta’nın Sütçüler mevkiinde meydana gelen yangın afet bölgesindeki vatandaşlarımıza ve görevli personellere destekte bulunuyorlar. Türk Kızılay Afyonkarahisar mobil aşevimiz ile Muğla’nın Milas, Ören Mahallesi’ndeki vatandaşlarımıza ve görevli personellere yemek dağıtmaya devam ediyoruz. Kızılay olarak bu zor günleri birlikte aşacağız. Yangınları birlikte söndüreceğiz.” denildi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme