Kızılay, 300 muhtara afet semineri verdi

Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şubesi, 5 günde yaklaşık 300 muhtara afete karşı bilinçlendirme semineri verdi Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şubesi, Toplum Liderlerini Teşkilatlandırma Projesi'nin Afet Zararlarını Azaltma Programı çerçevesinde 300'e yakın mahalle ve köy muhtarına seminer verdi.TOPLUM LİDERLERİ AFETİ ÖĞRENİYORİl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ndeki eğitim hakkında bilgi veren Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Danıştekin, 'Toplum [&hellip]

Kızılay, 300 muhtara afet semineri verdi

Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şubesi, 5 günde yaklaşık 300 muhtara afete karşı bilinçlendirme semineri verdi

Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şubesi, Toplum Liderlerini Teşkilatlandırma Projesi’nin Afet Zararlarını Azaltma Programı çerçevesinde 300’e yakın mahalle ve köy muhtarına seminer verdi.
TOPLUM LİDERLERİ
AFETİ ÖĞRENİYOR
İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ndeki eğitim hakkında bilgi veren Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Danıştekin, “Toplum Liderlerini Teşkilatlandırma Projesi’nin Afet Zararlarını Azaltma Programı çerçevesinde 5 günde merkez ve merkeze yakın ilçelerdeki mahalle ve köy muhtarlarına seminer verdik. Afyon merkezin yanı sıra İhsaniye, Sinanpaşa, İscehisar, Çobanlar ve Bayat’taki muhtarları bilgilendirdik” dedi.
SIRADA DİN GÖREVLİLERİ VAR
Danıştekin, şöyle devam etti:
“Deprem ve doğal afetler, ülkemizin bir gerçeği. Biz de Genel Merkezimiz’in öncülüğünde Afyonkarahisar’da afetlere karşı bilinçlendirme çalışması yapıyoruz. Muhtarlardan sonra din görevlilerine de seminer vereceğiz. Seminerleri de Ankara’da eğitimden geçen 9 eğitici arkadaşımız veriyor.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme