• Haberler
  • Genel
  • Kızılay 2. Başkanı Saygı’dan Balkanlıoğlu’na destek

Kızılay 2. Başkanı Saygı’dan Balkanlıoğlu’na destek

Kızılay 2. Başkanı Prof Dr. Sefa Saygılı Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu ziyaret etti. Afyonkarahisar Valiliği’nin şehirde açık alanlarda alkol kullanılmasını yasaklaması ile ilgili genelge çıkartmasının haklı gerekçeleri olduğunu belirten Saygılı, Vali Balkanıloğlu’nu bu çalışmasından dolayı kutladı Eskişehir de yapılacak olan Üniversiteler arası kurul toplantısına katılmak üzere ilimize gelen Kırklareli Üniversitesi Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda [&hellip]

Kızılay 2. Başkanı Saygı'dan Balkanlıoğlu'na destek

Kızılay 2. Başkanı Prof Dr. Sefa Saygılı Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti. Afyonkarahisar Valiliği’nin şehirde açık alanlarda alkol kullanılmasını yasaklaması ile ilgili genelge çıkartmasının haklı gerekçeleri olduğunu belirten Saygılı, Vali Balkanıloğlu’nu bu çalışmasından dolayı kutladı

Eskişehir de yapılacak olan Üniversiteler arası kurul toplantısına katılmak üzere ilimize gelen Kırklareli Üniversitesi Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Kızılay 2. Başkanı Prof Dr. Sefa Saygılı Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti.
“BU GÜZEL HİZMETE DESTEK VERİLMELİ”
Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun alkol almanın ve satmanın yasaklanması ile ilgili olarak yayınlanan Valilik genelgesinin, çıkarılmasında ve uygulanılmasında haklı gerekçelerin olduğunu, bilhassa gençlerimizin içki gibi zararlı maddelerden uzaklaştırılmasıyla alakalı yapılan çalışmaların olması ve bu güzel hizmete destek verilmesinin gerektiğini belirten ziyarette konuşan Prof Dr. Sefa Saygılı, “İnsan sağlığı ve toplum sağlığı için yapılan her türlü çalışmanın arkasındayız. Sizi bu çalışmalarınızdan dolayı kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.
“BİR ÇOK TEŞEKKÜR VE TAKDİR ALDIM”
Alkol nedeniyle birçok trafik kazasına, birçok ölümlü kazalara bizler gibi sizler de şahit oluyorsunuz diyen Vali Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar’da, bölgedeki diğer illere göre cinayet sayısı çok fazla, bunların da büyük bir bölümü alkolden kaynaklanıyor dedi. Afyonkarahisar’lı hemşerilerimizin daha iyi ve daha sağlıklı ortamda yaşamaları için elimden geleni yapacağım diyen Vali İrfan Balkanlıoğlu, çıkarmış olduğum genelge nedeniyle birçok teşekkür ve takdir aldım. Yapmış olduğumuz bu ve bunun gibi çalışmaların destekleyicilerinin olması bizleri sevindiriyor. Herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme