• Haberler
  • Magazin
  • Kızıl Goncalar Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak? 2024-2025

Kızıl Goncalar Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak? 2024-2025

Now Tv ekranlarının ilgi gören dizisi Kızıl Goncalar, yeni bölümleri ile izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor

Now TV’nin en çok izlenen ve ilgi gören dizilerinin arasında yer alan, Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Mina Demirtaş gibi değerli oyuncuların yer aldığı Kızıl Goncalar dizisi yeni sezonu ile izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Kızıl Goncalar Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak? 2024-2025

KIZIL GONCALAR YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Now Tv’nin izleyiciyi ekrana kilitleyen dizisi Kızıl Goncalar, yeni sezonu ile izleyicisine merhaba diyecek. 30 Eylül 2024 Pazartesi günü saat 20.00’de yeni sezonunun ilk bölümü dizinin ise 20. Bölümü ekranlara gelecek. Yayınlanan yeni bölümüm ilk fragmanı ile yine heyecanı en üt seviyeye çıkartacağını şimdiden gösteren Kızıl Goncalar dizisinin hayranları ise yeni sezonun ilk bölümünü sabırsızlıkla bekliyor. Vakt-ı Mekatıl ve Vakti Mekat gibi bir çok kişinin bilmediği kavramları da gündeme getiren dizi, yeni sezonu ile yine merak uyandıracağa benziyor.

Kızıl Goncalar Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak? 2024-2025

KIZIL GONCALAR’IN YENİ BÖLÜMÜNDE İZLEYİCİYİ NELER BEKLİYOR?

Kızıl Goncalar’ın yeni bölümünde Meryem cezaevine düşüyor. Yıllar sonra kızına kavuşan Meryem, tekrar kızından uzak kalıyor. Cüneyd Efendinin babası ise kötü oyunlarının peşinde yeni planlarını uyguluyor. Oğlunun aklını aldığını söyleyen Vahit, daha da kötü niyetini ortaya koyarak Cüneyd Efendinin karısına da göz koyacağa benziyor. Vahit yaptığı son oyunları ile karışıklığa da neden olacak. Dergahın önünde vatandaşlar eylem yapacak ve çeşitli olayların çıkmasına sebep olacak. Tüm bunların yaşandığı sırada Cüneyd Efendi hala kendini bilmez bir halde arayışını sürdürecek. Zeynep'in annesi Meryem'e cezaevinde Vahit tarafından pusu kurulurken, bıçaklanarak yaralanan Meryem'in ölüp ölmeyeceği ise merak edilecek. Naim Efendi de işin memleket meselesi haline gelmesinden dolayı durumu düzeltmeye çalışıyor.

Kızıl Goncalar Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak? 2024-2025

Bakmadan Geçme