Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kitaplar, karekodlu sistem ile verilecek

“Bize Her Yer Kütüphane

“Bize Her Yer Kütüphane Projesi” kapsamında, Nurettin Karaman İlkokulu’nda oluşturulan
kütüphanenin açılışı gerçekleştirildi. Kütüphanede, hızlı kitap alışverişi için kurulan karekodlu sistem
ile öğrenciler teneffüs aralarında zaman kaybı ve yığılma olmadan kitap alışverişinde bulunabilecek

 

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, “Bize Her Yer Kütüphane Projesi” kapsamında, Nurettin Karaman İlkokulu Kültür Edebiyat ve Kütüphanecilik Kulübü, öğretmen, öğrenci ve velileri tarafından oluşturulan kütüphanenin açılışını gerçekleştirdi.
Açılışa İl Milli Eğitim Müdürü Yalçın’ın yanı sıra Nurettin Karaman İlkokulunu yaptıran Nurettin Karaman’ın oğlu Niyazi Karaman, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
“EN ÇOK KİTAP OKUYAN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLECEK”
Nurettin Karaman İlkokulu Müdürü Ferhat Aydın yaptığı açılış konuşmasında kütüphaneye duyulan ihtiyaca duyarsız kalmayarak yardım ve desteklerini esirgemeyen İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ederek, “Kütüphane kurmak için boş derslik ve sınıflara ihtiyaç duyulmadan her zaman her yerde kurulabileceğini savunduk ve koridorumuzu kitaplarla ördük. Amacımız kitap okumayı çocuklarımıza sevdirmektir. Sene sonunda en çok kitap okuyan ilk 5 öğrencimize çeşitli hediyeler vereceğiz.” dedi.
“ÖRNEK UYGULAMA”
İl Milli Eğitim Müdürü Yalçın ise yaptığı konuşmada, “Hazırlamış olduğunuz kütüphane takip programına entegre ettiğiniz barkot okuma klavyesi ile bütün öğrencilerimizin teneffüs aralarında zaman kaybı ve yığılma olmadan, kütüphane kimlik kartlarının arkalarında bulunan karekodlar ile hızlı bir şekilde kitap alışverişinde bulunabilmeleri örnek bir uygulama. Ayrıca öğretmenlerimizin de öğrencilerinin okudukları kitap sayılarını istedikleri zaman sistemden görebilmeleri, takip ve yönlendirme açısından büyük önem arz etmekte. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Kütüphanenin açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Metin Yalçın, kütüphaneye kitap hediye etti. Program kütüphane ve hızlı kitap alışverişi için kurulan karekodlu sistemin katılımcılar tarafından incelenmesinin ardından sona erdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti