Kitap kampanyasına bir destek de TED'den

Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Kent Konseyi Gençlik Meclisi, AB-Dış İlişkiler Birimi ve Mc Donald’s tarafından başlatılan kitap kampanyasına ilginin giderek arttığı bildirildi Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın destekleri ile sürdürülen kampanyada ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları kitaba kavuşacak. Kampanyaya bir destekte TED Afyon Koleji Özel İlköğretim Okulu’ndan geldi.TED [&hellip]

Kitap kampanyasına bir destek de TED’den

Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Kent Konseyi Gençlik Meclisi, AB-Dış İlişkiler Birimi ve Mc Donald’s tarafından başlatılan kitap kampanyasına ilginin giderek arttığı bildirildi

Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın destekleri ile sürdürülen kampanyada ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları kitaba kavuşacak. Kampanyaya bir destekte TED Afyon Koleji Özel İlköğretim Okulu’ndan geldi.
TED Koleji öğrencilerinden toplanan 800 kitap Okul Müdürü Önder Özbay ve Müdür Yardımcısı Çağlar Toksöz tarafından Belediyeye teslim edildi.
Kampanya sonunda toplanan kitaplar Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan işbirliği çerçevesinde tespit edilecek ihtiyaç sahibi okullara ulaştırılacak.
1 Şubat 2010 tarihinde başlayan kampanya, 20 Ağustos 2010 tarihinde sona erecek. (AA)

Bakmadan Geçme